Novice

 

Električno energijo iz vodne energije

Ohra uporablja energijo hidroelektrarn

Kombinirana uporaba hidroenergije z ekologijo. Od sredine leta 2016 Ohra uporablja obnovljivo električno energijo iz vodne energije. Podjetje tako nakazuje, da je pridobivanje energije možno v harmoniji z naravo.

 

Tesa Werke, Hamburg (D)

Visoka nosilnost za varno skladiščenje nevarnega blaga.

Vodilni svetovni proizvajalec samolepilnih izdelkov in sistemskih rešitev shranjuje, med drugim, tudi materiale in komponente za razvoj novih lepilnih trakov v robustnih, okolju prijaznih paletnih stojalih podjetja OHRA. Visoka nosilnost za varno skladiščenje nevarnega blaga.

 

Nacionalno gledališče Stuttgart (D)

Idealni predpogoji za potek dnevnih predstav brez ovir.

Opera, igra in balet, vse po isto streho. Logistični izziv za skladiščenje kulis in kostimov. Za novo centralno skladišče je OHRA dobavila premične konzolne regale z 20 regalnimi vrstami, dolžine skoraj 60 metrov in višine 12 metrov. Idealni predpogoji za potek dnevnih predstav brez ovir.

 

WeberHaus, Wenden (D)

Vodilna proizvajalca izdelkov, usmerjenih v prihodnost.

WeberHaus že več kot 35 let izdeluje montažne hiše in danes pripada med največje proizvajalce montažnih hiš severno od Main-linije. OHRA je dobavila in postavila konzolne in paletne regale, nosilnosti 5.000 kg po polici. WeberHaus in OHRA – več kot 30 let vodilna proizvajalca izdelkov, usmerjenih v prihodnost.

 

Liebherr, Rostock (D)

Strokovnjaka, ko gre za velike obremenitve.

V Rostocku Liebherr-MccTec med ostalim izdeluje pomorska dvigala nosilnosti do 2000 ton. Za skladišče je OHRA dobavila robustne konzolne regale, visoke nosilnosti v dolžini 48 m in višine preko 6 m, vključno s strešnimi nosilci in strešno kritino. Liebherr in OHRA – dva strokovnjaka, ko gre za velike obremenitve.

 

MAN, München

Okoli sveta s polno močjo.

Ladijski motorji MAN se med drugimi nahajajo na ogromnih kontejnerskih ladjah. OHRA je omogočila za skladiščenje težkih agregatov robustne paletne regale, z visoko nosilnostjo. Dva vodilna ponudnika - MAN in OHRA.

 

Coca-Cola GmbH, Berlin

Večna zgodba o uspehu.

Družba Coca Cola GmbH se odlikuje z dinamiko, inovacijami in mednarodnim poslovanjem. Na področju skladiščenja to velja za Firmo OHRA, npr. s proizvodnjo in vgradnjo robustnih skladiščnih podestov v veliki trgovini s pijačami. Zgodba o uspehu se nadaljuje...

 

HILTI AG,Schaan (Lihtenštajn)

Inovativne rešitve z vrhunsko dodano vrednostjo.

Eno od vodilnih podjetij na področju pritrdilne in demontažne tehnologije, Hilti ponuja svoje izdelke preko specializiranih prodajnih svetovalcev. Tako kot Ohra. Zaradi posebnega svetovanja, ki je usmerjeno na kupca, je Ohra v Hilti že dobavila več konzolnih regalov. Ohra in Hilti, dva proizvajalca s pristojnim strokovnim svetovanjem.

 

Siemens AG

Obnovljive energije postajajo konkurenčne.

Razvoj energijsko varčnih rešitev in razširitev obnovljivih energij prihajata v ospredje. S svojimi pametnimi rešitvami regalnih sistemov pripomoremo h konkurenčnosti teh energij. OHRA: Dobavitelj skladiščne tehnike za podjetje Siemens AG. Dva močna partnerja.

 

Deutsche Bahn

OHRA - zunanji partner za večje konkurenčne prednosti.

Skladiščne rešitve OHRA ustrezajo visokim zahtevam osrednjega nabavnega sistema podjetja Deutsche Bahn. Robustni regali za področje vzdrževanja skrbijo za optimalno zagotavljanje potrebnih rezervnih delov.

 

Nobilia

Kompetenca pri izdelavi kuhinji sreča kompetenco pri ponudbi skladiščne tehnike.

Kot partner največjega izdelovalca vgradnih kuhinj v Nemčiji dobavlja OHRA konzolne regale in kovinske montažne podeste za skladiščenje pohištvenih elementov. Za obe podjetji so ključ do uspeha kakovost (»Made in Germany«), odlična izvedba kot tudi individualno svetovanje kupcem.

 

ALDI

Najnižja cena od firme Aldi, s pomočjo OHRA-e.

V številnih centralnih skladiščih firme Aldi, so Ohra in njeni partnerji postavili več podestov in kotalne proge za sveže in globoko zamrznjene produkte. Profesionalno in stroškovno ugodno. Dva vodilna ponudnika – OHRA in Aldi.

 

Henkel, Düsseldorf (D)

Persil, ena od prvih izdelkov blagovne znamke, pomeni zaupanje in zmogljivost. Ravno tako OHRA.

Za distribucijsko skladišče so OHRA in njeni partnerji izdelali drive-in regale in avtomatsko paletno skladišče, kjer se skladišči Persil. Dva vodilna ponudnika – OHRA in Henkel.

 

Operna hiša Zürich (CH)

Ko zavesa pade, se za kulisami operne hiše v Zürichu, delo za OHRO šele začne!

V centralnem skladišču je OHRA instalirala 70 m dolge premične konzolne regale, da je ustvarila prostor za družbo Don Giovanni & co. Dva močna partnerja – operna hiša Zürich in Ohra.

 

Airbus Deutschland GmbH v Stadu

Najmodernejši kompozitni materiali z vlakni varno skladiščijo v regalnih sistemih OHRA.

Airbusova tovarna v mestu Stade je specializirana za proizvodnjo karbonskih kompozitnih materialov.

Konzolni regali, paletni regali in regali za letve so v tem primeru posebej primerni za zagotavljanje preglednega skladiščenja z neposrednim dostopom do različnih materialov.

Konzolni regali  
Konzolni regali  
Vertikalni regal  
 

MEYER WERFT, Papenburg

MEYER WERFT je pri gradnji posebnih ladij dobil odličen sloves po vsem svetu. Podjetje je znano predvsem po gradnji velikih, modernih in zahtevnih ladij za križarjenje.

Nabavne količine za gradnjo ladje za križarjenje so velikanske. Na posamezno ladjo je potrebnih med drugim 200 km cevi in 2.000 km kablov.

Za zagotovitev velikanskih, težkih kabelskih bobnov je OHRA dobavila robustne konzolne regale za zunanjo uporabo.

Konstrukcijski elementi regala so pocinkani v ognju in opremljeni s cevmi, ki poenostavljajo odvijanje potrebne dolžine kabla.

 
 
 

Maybach

V avtomobilski industriji se v konzolnih regalih OHRA varno skladiščijo polizdelki kot npr. za Maybach.