Najboljše iz jekla – najvišja kakovost in obstojnost

Stavimo na polni profil, toplo valjano normirano gradbeno železo. Ravno, ko postane težko in nepraktično, držijo robustni konzolni in paletni regali svojo obljubo.

V nasprotju s konvencionalnimi regali iz pločevine so se regalni sistemi OHRA iz toplo valjanih jeklenih profilov v vseh panogah izkazali kot varna in trajna skladiščna rešitev.

Najvišje zahteve glede kakovosti in obremenitve so izpolnjene brez težav.


Z gotovostjo brez pločevine!
Superiorna tehnika iz toplo valjanega kakovostnega jeklaOdločite se za kakovost »Made in Germany«. Toplo valjano jeklo visokega kakovostnega razreda S235JRG2 je elastično in ohrani v nasprotju s pločevino tudi v neprijaznem skladiščnem delovanju trajno svoje statične lastnosti.

Posebej pomembno pri uporabi, saj se profili iz pločevine uklonijo že pri rahlih udarcih z roglji vilic in občutno zgubljajo na nosilnosti.

Konzolni regali  
Paletni regali  
Konzolni regali  

Toplo valjano jeklo za največje obremenitve

Visoka varnost za blago in regal

Najvišja kakovost in obstojnost

Vitka konstrukcija za optimalno izrabo površino


Največja robustnost in nosilne rezerve za varnost v Vašem skladišču!Navežite stik z nami! Naši usposobljeni svetovalci Vam bodo z veseljem pokazali primere uporabe v Vaši panogi in Vam svetovali v povezavi z ekonomično skladiščno tehniko, z veseljem tudi na sami lokaciji.

Ohra   
Paletni regali