Pregled regalnih in skladiščnih sistemov

Konzolni regali

Za shranjevanje dolgega blaga in velikih gradbenih elementov, ki jih je težko skladiščiti. Narejeni iz polnih, toplo valjanih profilov IPE za dolgotrajnost in varnost v skladišču.

 

 
 
 

Paletni regali

Robustni regalni sistem za dolgotrajno uporabo. Primerni za uporabo v zelo velikih skladiščih, ki težijo k čim večji produktivnosti.

 

 
 
 

Regalne hale

Cenovno ugodnejša rešitev kot običajna gradnja hal. Naša ponudba obsega vse na enem mestu: Od načrtovanja do montaže strešne konstrukcije.

 

 
 
 

Regali za zunanje skladiščenje

Konzolni in paletni regali, s strešno konstrukcijo ali brez, po želji vroče pocinkani, z zadnjo steno ali kot odprta konstrukcija.

 

 
 
 

Podesti

Samonosilna konstrukcija je primerna za vsako obstoječo halo in se lahko individualno prilagodi prostorskih zahtevam. Možnost uporabe skupaj z regali kot vmesna etaža.

 

 
 
 

Posebni regali

Skladiščni in regalni sistemi za privlačno predstavitev v prodajnem prostoru in zalogo blaga.

 

 
 
 

Polični regali

Regali za prilagodljivo skladiščenje. Polični regali za skladiščenje majhnih delov, vzorcev ali dokumentacije v arhivih in pisarnah.

 

 
 
 

Dinamični skladiščni sistemi

Dinamični skladiščni sistemi so kompaktne skladiščne metode, ki optimirajo pretok blaga in zmanjšajo število regalnih hodnikov. Regali na premičnih vozičkih omogočajo visoko izrabo prostora.

 

 
 
 

Avtomatične skladiščne rešitve

Profesionalno in gospodarno vodenje celotnega skladišča. Za visoko učinkovitost, npr. v skladiščih s sistemom komisioniranja. Regali v kombinaciji z regalnimi dvižnimi sistemi, transportno tehniko in programsko opremo.