Skoči na glavno vsebino

Konzolni regali - Made in Germany

Konzolni regal s podložno ploščo – št. 1 za skladiščenje dolgih in težkih bremen.

Zahteva za ponudbo  Posvetovanje

Paletni regali najvišje kakovosti

Robustni paletni regali za visoke obremenitve – prav gotovo ne iz pločevine.

Zahteva za ponudbo  Posvetovanje

Evropa številka ena!

Vaš pristojni partner na temo tehnologije shranjevanja

Zakaj OHRA?  Posvetovanje

OHRA europaweit

Pri skladiščenju je v središču pozornosti regal

Skladišče že samo po sebi ponuja veliko prostora, vendar ni perfektno. Šele kombinacija prostora in sistema ustvari logistično enoto, ki ne prepriča le s svojim videzom, ampak prepriča tudi z ekonomskega vidika.

Regalni sistemi so praktični, vsestranski in ustvarjajo red. Ne glede na to, ali želite skladiščiti les, gradbeni material, kovine ali celo vozila, igra veliko vlogo veliko število posameznih meril. Odločitev za pravi sistem je ne nazadnje odvisna od prostora, ki ga imate na voljo. Druga stvar, ki vpliva na odločitev, je način izdaje in skladiščenja vaših izdelkov. Ali uporabljate žerjav ali viličarja?

Izbor regalnih in skladiščnih sistemov je zelo velik in vsestranski. V ponudbi so regali iz pločevine ali jekla, odvisno od zahtev, obremenitve in od funkcije. Izhajajoč iz izdelkov, ki naj bi jih skladiščili, je na voljo več različnih tipov regalov. Dolge lesene deske ali kovinske profile na primer skladiščimo v konzolnih regalih. Ti se od tipičnih paletnih regalov razlikujejo po štrlečih konzolah, ki ne potrebujejo vmesnih opornikov. Tako lahko v regalnih sistemih skladiščite robo poljubnih dolžin.

Izbor pločevine ali jekla je povezan z varnostjo. Bolj kot je sistem robusten, večje breme lahko skladiščite. Višji kot je regal, varneje mora stati in preprostejše mora biti upravljanje. Na račun varnosti ne bi smeli varčevati pri materialu.

V fazi načrtovanja vašega novega skladišča je priporočljivo odgovoriti na naslednja vprašanja:

  • Kakšen izdelek želite skladiščiti? Glede na dolžino, težo in uporabo pridejo v poštev npr. konzolni regali, paletni regali ali vertikalni regali.
  • Kako visok je skladiščni prostor in kako poteka delo pri skladiščenju in izdaji materiala? Uporabljate viličarja, žerjav ali nič od tega?
  • Ali naj bi bilo blago skladiščeno v zaprtem prostoru ali na prostem? Ali potrebujete streho?
  • Koliko skladiščnih ravni potrebujete?
  • Ali površina igra veliko vlogo? Ali morajo biti regali vroče cinkani?

OHRA je že 40 let vaš specialist za skladiščenje dolgega, težkega blaga, s katerim je težko delati, in vodilni ponudnik konzolnih skladišč na evropskem trgu. Od konkurence se razlikujemo po robustnih skladiščnih in regalnih sistemih iz kakovostnega, polnega, običajnega gradbenega jekla. Ne glede na to, kateri panogi se posvečate, smo za vas kompetenten in zaupanja vreden partner za vsa vprašanja na temo skladiščna tehnologija.

Fieldset

Neobvezujoče svetovanje

Imate vprašanja o naših izdelkih ali storitvah in iščete brezplačno ter neobvezujoče svetovanje?


Chiara has started her apprenticeship at OHRA

 

On 02.08.21, we welcomed our new apprentice for the year 2021, Chiara Braun.

Chiara starts in the purchasing…

Naprej

Happy Summer!

We wish you a wonderful summer and relaxing holidays! Enjoy!

 

Naprej

Zgodba o uspehu

2 plus 2 je trojna skladiščna zmogljivost

Francoski trgovec z gradbenim materialom Bois Du Poitou je na sedežu svojega podjetja v Soudanu moderniziral svoje obstoječe skladišče za les in panele: dva…

K zgodbi o uspehu

Reference

Bois Du Poitou
RBB Aluminium
thyssenkrupp Materials Hungary
Obenauf
DWF
Bois Du Poitou

Bois Du Poitou

Francoski trgovec z gradbenim materialom Bois Du Poitou je na sedežu svojega podjetja v Soudanu moderniziral svoje obstoječe skladišče za les in panele: dva dvostranska in dva enostranska konzolna regala podjetja OHRA zdaj omogočata občutno učinkovitejše in skrbnejše skladiščenje tramov, oblog in panelov.

K zgodbi o uspehu

RBB Aluminium

RBB Aluminium

Podjetje RBB Aluminium AG je na svojem sedežu v kraju Wallscheid v gorovju Eifel postavilo še eno skladiščno halo, v kateri so skladiščeni do 6 metrov dolgi aluminijasti profili. 

K zgodbi o uspehu

thyssenkrupp Materials Hungary

thyssenkrupp Materials Hungary

thyssenkrupp Materials Hungary hat ein neues Lager für Kunststoffplatten mit einer Verschieberegalanlage von OHRA ausgerüstet.

K zgodbi o uspehu

Obenauf

Obenauf

Podjetje Obenauf s sedežem v Ljubljani, Slovenija, je do 13 metrov dolge kose gradbenega lesa doslej skladiščilo na tleh, v svojem novem distribucijskem centru pa jih skladišči na konzolnih regalih OHRA.

K zgodbi o uspehu

DWF

DWF

V novi skladiščni hali podjetja DWF Baustoff-Fachhandel smo paletne in konzolne regale podjetja OHRA kombinirali tako, da smo ustvarili optimalno število skladiščnih mest za strešni in fasadni gradbeni material in bistveno povečali skladiščne zmogljivosti

K zgodbi o uspehu