Skoči na glavno vsebino

Konzolni regali - Made in Germany

Konzolni regal s podložno ploščo – št. 1 za skladiščenje dolgih in težkih bremen.

Zahteva za ponudbo  Posvetovanje

Paletni regali najvišje kakovosti

Robustni paletni regali za visoke obremenitve – prav gotovo ne iz pločevine.

Zahteva za ponudbo  Posvetovanje

Evropa številka ena!

Vaš pristojni partner na temo tehnologije shranjevanja

Zakaj OHRA?  Posvetovanje

Ohra racking systems

Pri skladiščenju je v središču pozornosti regal

Skladišče že samo po sebi ponuja veliko prostora, vendar ni perfektno. Šele kombinacija prostora in sistema ustvari logistično enoto, ki ne prepriča le s svojim videzom, ampak prepriča tudi z ekonomskega vidika.

Regalni sistemi so praktični, vsestranski in ustvarjajo red. Ne glede na to, ali želite skladiščiti les, gradbeni material, kovine ali celo vozila, igra veliko vlogo veliko število posameznih meril. Odločitev za pravi sistem je ne nazadnje odvisna od prostora, ki ga imate na voljo. Druga stvar, ki vpliva na odločitev, je način izdaje in skladiščenja vaših izdelkov. Ali uporabljate žerjav ali viličarja?

Izbor regalnih in skladiščnih sistemov je zelo velik in vsestranski. V ponudbi so regali iz pločevine ali jekla, odvisno od zahtev, obremenitve in od funkcije. Izhajajoč iz izdelkov, ki naj bi jih skladiščili, je na voljo več različnih tipov regalov. Dolge lesene deske ali kovinske profile na primer skladiščimo v konzolnih regalih. Ti se od tipičnih paletnih regalov razlikujejo po štrlečih konzolah, ki ne potrebujejo vmesnih opornikov. Tako lahko v regalnih sistemih skladiščite robo poljubnih dolžin.

Izbor pločevine ali jekla je povezan z varnostjo. Bolj kot je sistem robusten, večje breme lahko skladiščite. Višji kot je regal, varneje mora stati in preprostejše mora biti upravljanje. Na račun varnosti ne bi smeli varčevati pri materialu.

V fazi načrtovanja vašega novega skladišča je priporočljivo odgovoriti na naslednja vprašanja:

  • Kakšen izdelek želite skladiščiti? Glede na dolžino, težo in uporabo pridejo v poštev npr. konzolni regali, paletni regali ali vertikalni regali.
  • Kako visok je skladiščni prostor in kako poteka delo pri skladiščenju in izdaji materiala? Uporabljate viličarja, žerjav ali nič od tega?
  • Ali naj bi bilo blago skladiščeno v zaprtem prostoru ali na prostem? Ali potrebujete streho?
  • Koliko skladiščnih ravni potrebujete?
  • Ali površina igra veliko vlogo? Ali morajo biti regali vroče cinkani?

OHRA je že 40 let vaš specialist za skladiščenje dolgega, težkega blaga, s katerim je težko delati, in vodilni ponudnik konzolnih skladišč na evropskem trgu. Od konkurence se razlikujemo po robustnih skladiščnih in regalnih sistemih iz kakovostnega, polnega, običajnega gradbenega jekla. Ne glede na to, kateri panogi se posvečate, smo za vas kompetenten in zaupanja vreden partner za vsa vprašanja na temo skladiščna tehnologija.

Fieldset

Neobvezujoče svetovanje

Imate vprašanja o naših izdelkih ali storitvah in iščete brezplačno ter neobvezujoče svetovanje?


Merry Christmas & a Happy New Year

 

Dear business partners, dear customers,

The year 2021 was a great challenge for all of us, the impacts of the Corona…

Naprej

30 years OHRA

Anniversaries have been loyal to OHRA for years

Naprej

Zgodba o uspehu

Vrhunska klima za seme

Na podlagi razširitve proizvodnih kapacitet za pripravo semen sladkorne pese v Einbecku je strokovnjak za seme KWS SAAT SE & Co. KGaA podjetju OHRA zaupal…

K zgodbi o uspehu

Reference

thyssenkrupp Materials Hungary
Lambda
Brentjens
Schneider Baucentrum
Bois Du Poitou
thyssenkrupp Materials Hungary

thyssenkrupp Materials Hungary

thyssenkrupp Materials Hungary hat ein neues Lager für Kunststoffplatten mit einer Verschieberegalanlage von OHRA ausgerüstet.

K zgodbi o uspehu

Lambda

Lambda

Madžarski trgovec z gradbenim materialom Lambda Systeme je nadgradil svoje skladiščne zmogljivosti s paletnimi in konzolnimi regali podjetja OHRA. Površine skladišča ni bilo mogoče povečati, zato je podjetje izkoristilo višino prostorov: s paletnimi regali, individualno prilagojenimi gradbenim lastnostnim in naboru izdelkov, so ustvarili drugo skladiščno raven na višini 3,58 metra.

K zgodbi o uspehu

Brentjens

Brentjens

Nizozemska trgovina z lesom in gradbenimi izdelki Brentjens je bistveno razširila skladiščne zmogljivosti svojega zbirnega centra na lokaciji Haelen s konzolnimi regali OHRA v skupni dolžini 186 metrov. Podjetje OHRA je kot posebno konstrukcijo dobavilo tudi 3 metre globok »priključni regal«: Gre za dva skoraj 2,6 metra visoka, med seboj povezana paletna regala, postavljena en za drugim. Za dno in kot navpični pregradni deli se uporabljajo iverne plošče. Tako dobimo 3 metre globoke predelke, v katere je mogoče vzdolžno vstaviti letve, deske ali gradbeni les. V vsakem predelku je samo ena vrsta izdelka – tako lahko stranka zelo hitro najde želene prereze.

 

K zgodbi o uspehu

Schneider Baucentrum

Schneider Baucentrum

Skupina podjetij Schneider je svojo dolgoletno trgovino z gradbenim materialom v Bruckmühlu razširila s popolnoma specializirano trgovino za zasebne in strokovne kupce: regalna hala, pokriti zunanji regali, ogrevana hala in streha nad voznim pasom med halo in zunanjim skladiščem so bili v celoti opremljeni z izdelki podjetja OHRA, vključno z vso dodatno opremo, kot so vrata, in vsemi potrebnimi statičnimi izračuni. Izvedba hale kot regalne hale, v kateri so konzolni in paletni regali hkrati uporabljeni kot nosilna podkonstrukcija za streho in stene, skrajša čas projekta in zagotavlja precejšnje stroškovne prednosti.

 

K zgodbi o uspehu

Bois Du Poitou

Bois Du Poitou

Francoski trgovec z gradbenim materialom Bois Du Poitou je na sedežu svojega podjetja v Soudanu moderniziral svoje obstoječe skladišče za les in panele: dva dvostranska in dva enostranska konzolna regala podjetja OHRA zdaj omogočata občutno učinkovitejše in skrbnejše skladiščenje tramov, oblog in panelov.

K zgodbi o uspehu