Skoči na glavno vsebino

Panožne rešitve OHRA Za panogo specifični skladiščni sistemi za vaše izdelke

Posvetovanje

Aluminij / PVC

Konzolni regali so se izkazali kot idealna rešitev za skladiščenje vseh oblik, dolžin in vrst dolgih tovorov iz aluminija in plastike. Tovrstni regalni sistemi omogočajo prostorsko varčno in lahko dostopno skladiščenje aluminijastih in plastičnih profilov, PVC cevi in plošč, padnih cevi, okenskih okvirjev, žlebov in ostalih dolgih tovorov. 

Široka ponudba dodatne opreme omogoča individualno prilagojene možnosti skladiščenja, kot so na primer predelniki za pripravo materialov v isti skladiščni ravni ali napisne označevalne tablice za označevanje skladiščenega tovora. Stroškovno učinkovito in kompaktno skladiščenje večjih ali okornih dolgih tovorov na majhni površini.

Posvetovanje


Konzolni regali

Optimalni skladišcni sistemi za proizvodne obrate, skladišca surovin in odpremna skladišca. Fleksibilne, po višini nastavljive konzole se ob trku obrnejo navzgor ali v stran. Ta sistem šciti blago pred poškodbami. Vse konzole izdelamo, dobavimo in vgradimo glede na potrebe kupca in glede na vrsto skladišcenega blaga. Robustni toplo valjani jekleni profili nosilnih elementov konzolnih regalov omogocajo varno skladišcenje vaših proizvodov. Visoka kakovost regalnih stojal in konzol zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ekonomicnost rešitev za industrijske obrate in obdelovalna središca. OHRA konzolni regali so konstruirani za trajno rabo. Uporaba toplo valjanih jeklenih profilov namesto tanke plocevine omogoca veliko nosilnost ob hkratni konstrukciji vitkih linij. To pa zagotavlja veliko skladišcno kapaciteto na majhni površini.


Premicni regalni sistemi

Tradicionalni regalni sistemi montirani na premicne podstavke na kolešckih, ki omogocajo premikanje regalov. Posamezne enote za nalaganje in izdajo blaga premikamo elektronsko.


Regalne hale

Pri gradnji nove skladišcne hale je odlocilen odnos med stroški in dobickom. OHRA regalne hale odlicno združujejo nujno funkcionalnost zgradbe z nalogo klasicnega regalnega skladišca. OHRA regalne hale s streho in stensko oblogo odpravljajo potrebo po klasicnih skladišcnih halah. Kot nosilne elemente uporabimo naše standardne paletne in konzolne regalne sisteme, prilagojene na skladišceno blago. Nešteto nacinov izvedbe omogoca 100% prilagoditev na vaše potrebe. Mi gradimo na kljuc: planiranje, konstruiranje, statika za kovinsko konstrukcijo in temelj, izdelava, dobava in montaža. S tem vam omogocamo pregled nad stroški izdelave.


Skladiščni odri

Skladišcni podesti, regalni podesti Optimalni izkoristek obstojece višine stropa. Skladišcne podeste OHRA so namenjeni vsestranski uporabi obratov za obdelavo aluminija in plastike. Ne glede na to ali gre za dodatno skladišcno površino ali montažno delovno mesto, samonosilno konstrukcijo lahko vgradimo v vsako obstojece skladišce in jo prilagodimo individualnim prostorskim razmeram. Tako izkoristimo obstojeco višino prostora. Kombinacije skladišcnega podesta in integriranega regalnega sistema je mogoce zahvaljujoc robustni konstrukciji in OHRA sistema zlaganja realizirati glede na individualne potrebe. 

Reference za aluminij in plastiko

Corswarem NV

Sistema

Skladišče za dolgo blago – za aluminijaste okenske profile

K zgodbi o uspehu

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

K zgodbi o uspehu