Skoči na glavno vsebino

Panožne rešitve OHRA Mizarstvo / obdelava lesa

Posvetovanje

Za panogo specifični skladiščni sistemi

Narašcajoce in spreminjajoce zahteve kupcev dolocajo danes vedno vec dela na kvaliteti, individualnosti, stroških in casu. OHRA skladišcni sistemi za mizarstva, pohištveno industrijo in ostale lesne obrate vam pomagajo pri optimizaciji skladišca in delovnega prostora. Skladišcite svoje dragocene lesne materiale po vrsti in velikosti. OHRA regali ustvarijo red v najmanjšem skladišcu.

  • Hiter dostop do vsakega materiala
  • Enostavno skladišcenje materiala vseh velikosti
  • Prihranek casa pri poteku dela
  • Visoka in trajna kvaliteta

PosvetovanjePrevzemi katalog


Konzolni regali

Konzolni regali vam pomagajo prihraniti cas in denar. Material in izdelke lahko shranite cisto, varno in pregledno, razvršceno po modelu, barvi in velikosti. Nic vec iskanja pravih kosov – z OHRA konzolnimi regali takoj najdete tisto, kar išcete. Zaradi veliko skladišcnih nivojev in vitko gradnjo konzolnih regalov, se ustvari veliko skladišcnega prostora na majhni površini. Delovni proces v majhnem obratu se optimira. Imate direkten dostop do vsega materiala. Uporaba toplo valjanih profilov namesto tanke plocevine omogoca visoke nosilnosti. Eden od garantirano dobrih nakupov.

Zahteva za ponudboVertikalni

Idealno za plošce in plošcate materiale V regal za iverice lahko lesene in iverne plošce npr. v obmocju razreza pokoncno vstavljamo ali odvzemamo. Robustni sestavljivi regal je razdeljen na jaške. Rokovanje poteka rocno po vrtecih kolutih, ki so namešceni pred vsakim jaškom Vertikalni regali so posebej primerni za shranjevanje letev, palic ali cevi. Razlicne vrste in mere so shranjene na dosegu roke.

Zahteva za ponudbo


Podesti

S skladišcnim podestom lahko podvojite površino obstojecega prostora. Zaradi mocnih profilov lahko naše regale nadgradite z vmesno etažo ali podestno površino.

  • Za postavitev na prostem so dobavljivi tudi vroce cinkani ali s streho
  • Široka paleta dodatne opreme za vaš regal
  • Veliki razponi za vec prostora pod podestom
  • Mogoca je kombinacija regalov in skladišcnega podesta

Zahteva za ponudbo

Reference za lesarstvo in mizarstvo

Bauking
Mizarstvo Torsten Schmidt
Bauking

Bauking

V novi regalni hali OHRA, ki jo sestavljajo konzolni regali, lahko stranke trgovca z gradbenim materialom BAUKING v Lorupu zdaj najdejo ves les na enem mestu. Regalni sistem v primerjavi s prejšnjo rešitvijo skladiščenja ponuja tudi bistveno večjo kapaciteto, tako da lahko BAUKING skladišči več različnih artiklov. Izziv pri načrtovanju projekta je bil naklon 0,7 % v dve smeri za odvodnjavanje zunanje skladiščne površine. Za kompenzacijo naklona je OHRA izvedla posebno strešno konstrukcijo: strešni kraki vrst polic med seboj niso povezani, ampak je med njimi 10-centimetrska špranja, ki jo pokriva gibljivo pritrjena slemenska kapa. Ne samo, da notranjost ostane suha, tudi napetost in tresljaji se ne prenašajo med vrstami polic.

K zgodbi o uspehu

Mizarstvo Torsten Schmidt

Mizarstvo Torsten Schmidt

Podjetje OHRA je za mizarstvo Torsten Schmidt iz Thüringena uredilo skladišče iz konzolnih regalov, ki ne zagotavlja zgolj več prostora za lesne plošče in masivni les, temveč se ponaša tudi s fotovoltaičnim sistemom na strehi.

K zgodbi o uspehu

Damar

Perfektno izkoriščena skladiščna površina

K zgodbi o uspehu