Skoči na glavno vsebino

Podjetje


O NAS

Podjetje OHRA Regalanlagen, GmbH, s sedežem v kraju Kerpen pri Kölnu je bilo ustanovljeno leta 1979; ukvarja se s proizvodnjo skladiščnih in regalnih sistemov.

Je vodilni specialist za konzolne regale. Med drugim je podjetje OHRA razvilo samozaskočne obesne konzole, ki so danes standard pri vseh konzolnih regalnih sistemih. Pri trku se umaknejo in tako poskrbijo, da se skladiščeno blago ne poškoduje. Za izdelavo regalnih sistemov podjetje OHRA uporablja izključno kakovostno, polno in toplo valjano normirano gradbeno jeklo. S stalnim partnerstvom z izbranimi dobavitelji skladiščne in transportne tehnologije podjetje OHRA danes ponuja celovite sistemske rešitve na področju konzolnih in paletnih regalov. Med drugim sem spadajo tudi avtomatizirane rešitve opreme za upravljanje regalov, postaje za komisioniranje, programska oprema za upravljanje skladišč, ki jo je mogoče konfigurirati po želji, in računalnik za nadzor toka materiala. V sodelovanju s številnimi kupci smo lahko uresničili inovacije, novodobne rešitve in tehnično dovršene sisteme za skladiščenje zahtevnega blaga.

Podjetje OHRA trenutno zaposluje okoli 130 sodelavcev. S 13 prodajnimi pisarnami po vsej Evropi in širokim spektrom kompetentnih svetovalcev skrbimo, da smo svojim kupcem vedno blizu.


Zakaj OHRA?

10 dobrih razlogov za močno in inovativno skladiščno tehnologijo podjetja OHRA

OHRA je specializirana za skladiščenje dolgega in težkega blaga. Zlasti robustni konzolni in paletni regali iz vroče valjanih jeklenih profilov nas jasno ločujejo od drugih dobaviteljev. Visoke obremenitve in vitek dizajn - to ne zagotavlja veliko proizvajalcev.

Te zahteve izpolnjujemo - in še več:

• Najboljša kakovost - vroče valjani jekleni profili namesto tanke pločevine

• Visokokakovostno prašno lakiranje namesto mokrega barvanja

• Sistemi izdelani po individualnih potrebah kupca

• Prilagodljivost zahvaljujoč vtičnim konzolam  - ni potrebno orodje

• 20-letna garancija proti perforacijski koroziji

• Made in Germany - skoraj 40 let izkušenj

• Ekonomične rešitve skladiščenja za vsak industrijski sektor

• Svetovanje, načrtovanje, proizvodnja, montaža in poprodajne storitve, mednarodne prodajne pisarne

• Vodilni evropski proizvajalec konzolnih regalov

• Več kot 350 lokalnih slovenskih referenčnih objektov

Ne glede na to kateri industriji pripadate: OHRA je vaš kompetenten in zanesljiv partner za vsa vprašanja povezana s tehnologijo skladiščenja, in vaš specialist za skladiščne sisteme po celi Evropi.

 


[Translate "Slovenia"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

ZAHTEVANA KAKOVOST

Najboljša kakovost za najvišje zahteve: močni jekleni profili – nobene pločevine

Visoka kakovost naših regalnih sistemov je del osnovne filozofije našega podjetja, ki zagotavlja varno skladiščenje vaših izdelkov. Podjetje OHRA ne uporablja sestavnih delov iz tanke pločevine, ampak le polne, toplo valjane jeklene profile. To daje konstrukciji veliko nosilnost, konstrukcija pa hkrati zasede manj prostora. Regalni sistemi OHRA so izdelani po meri glede na vaše skladišče in vrsto skladiščenega materiala ter kakovostno prašnato barvani.

Poleg tega je bilo podjetje OHRA kot prvo podjetje v tej panogi certificirano po visokih zahtevah testnega laboratorija TÜV Süd. S poenotenim visokim standardom kakovosti poudarjamo svoje zahteve, tj. postati v prihodnost usmerjen in zaupanja vreden partner naših kupcev.KARIERA - En delodajalec – veliko izzivov

Trenutna ponudba delovnih mest

Iščete nove izzive? Kot mednarodno, srednje veliko podjetje ponuja OHRA zanimiva delovna mesta na različnih področjih, hitre odločitve in neizrazito hierarhijo. Postanite del naše ekipe in se prijavite. Aktualna prosta delovna mesta so objavljena spodaj.

Če ste našli ustrezno razpisano prosto delovno mesto, nam pošljite svojo prošnjo na naslov personal(at)ohra.de.

Aktualna prosta vajeniška mesta

Ste uspešno končali šolanje in želite s trajnostno izobrazbo začeti svojo kariero? OHRA ponuja absolventom možnost usposabljanja za industrijskega/-o komercialista/komercialistko. V obdobju treh let boste krožili po različnih prodajnih oddelkih in sodelovali pri številnih zanimivih nalogah celotnega podjetja.

Vas zanima? V pričakovanju vaše prošnje za pripravniško leto 2018!