Skoči na glavno vsebino

Regali s streho Rešitve za zunanje skladišče

Posvetovanje

Regali s streho

Podjetje OHRA ponuja regalne sisteme za skladišča na prostem, ki ne ustvarjajo zgolj dodatne skladiščne površine, temveč zagotavljajo tudi ustrezno zaščito pred vremenskimi vplivi. Streha nad konzolnimi in paletnimi regali, v katerih se na primer shranjuje les, skrbi za to, da blago ostane suho in hkrati prezračevano.

Podjetje OHRA ponuja različne strešne konstrukcije, ki so statično preračunane ob upoštevanju snežne ali vetrne obremenitve. Strešna konstrukcija je načeloma izdelana iz trapezne pločevine, mogoče pa jo je izvesti tudi na gradbišču samem. 

Zunanji regali OHRA – prednosti za vas

 • Optimalna izraba skladiščne površine na prostem
 • Različne strešne konstrukcije
 • Montažne storitve, vključno s pokrivanjem strehe
 • Možnost storitev na gradbišču
 • Razpoložljive statistike jeklene konstrukcije in temeljev
 • Na zahtevo individualna zasnova
 • Optimizirano razmerje med ceno in zmogljivostjo

 


Konzolni regali s streho

Pravi izbor za skladiščenje dolgega blaga, ki ga ni treba nujno skladiščiti v zaprtih prostorih, so konzolni regali s streho za skladiščenje blaga na prostem. Pri statičnih izračunih skladiščnih sistemov poleg obremenitev bremen upoštevamo tudi obremenitve snega in vetra v regiji ter ustrezno dimenzioniramo regalne profile in streho. Svetujemo vam od začetka do konca – od načrtovanja do prekritja strehe. Poleg tega vam nudimo pomoč tudi pri pridobivanju gradbenega dovoljenja – po želji z risbami in s statiko.

Regali OHRA s streho – funkcionalno skladiščenje na prostem

Za skladiščenje na prostem dobavimo konzolne regale s streho skladno z vašimi zahtevami po izbiri v kakovostni, vroče cinkani ali prašnato barvani izvedbi. Za dodatno vremensko zaščito so v ponudbi različne izvedbe s hrbtišči ali stranskimi stenami iz pločevine ali lesa, mreže ali različni sistemi rolet. Tudi strešna kritina in odvodnjavanje spadata v naš prodajni program, lahko pa ju izvede investitor sam. Odvisno od sistema odvodnjavanja in lastnosti nakladanja individualno prilagodimo naklon strehe. S kombinacijo robustnih konzolnih regalov in obsežnega znanja za regal s streho in steno najdemo primerno rešitev za vaše novo skladišče. Izkoristite zunanje dvorišče za skladiščenje dolgega ali težkega blaga.

Konzolni regali OHRA s streho – vaše prednosti

 • Regalna stojala in konzole iz polnih, toplo valjanih IPE-jeklenih profilov
 • Vpete, po višini nastavljive konzole
 • Na prostem tudi s streho, steno in s sistemom za odvodnjavanje
 • Vroče cinkana standardna izvedba za zunanja skladišča
 • Statični izračuni za pridobitev gradbenega dovoljenja

Zahteva za ponudbo

Paletni regali s streho

Paletni regali s streho so posebnost podjetja OHRA. Za vremensko občutljivo blago, ki ga lahko skladiščite na prostem, ni boljše alternative. Regali OHRA s streho so še posebej primerni za specializirane trgovine z vrtnarsko opremo ali gradbenim materialom, kjer je treba na prostem skladiščiti betonske izdelke, paletirano blago v žakljih ali lesene gradbene elemente.

Regali OHRA s streho – vsestranska izvedba

Številne možnosti prekritij ter različne izvedbe sten dopolnjujejo regalni sistem in ščitijo skladiščeno blago pred vremenskimi vplivi. Za prekritje strehe lahko uporabite npr. trapezno pločevino ali svetlobne plošče, za stenske obloge pa trapezno pločevino ali panele sendvič. Vsi nosilni elementi regalov, kot so okvirji in oporniki, so dobavljivi v vroče cinkani izvedbi ali prašnato barvani. Pri regalih s streho je treba pri izboru profilov upoštevati regionalne snežne in vetrne obremenitve. Vključitev teh statičnih pogojev zagotavlja stabilnost vaših paletnih regalov OHRA s streho v vsakem vremenu.

Paletni regali OHRA s streho – vaše prednosti

 • Koriščenje celotne proste površine in s tem prihranek dragocenih površin v skladiščnih prostorih
 • Visoka nosilnost ob upoštevanju vremenskih vplivov
 • Konstrukcija z dolgo življenjsko dobo – trajnostna skladiščna investicija
 • Stroškovno ugodna rešitev zaradi majhnega števila sestavnih delov
 • Izbirate lahko med različnimi izvedbami strehe

Zahteva za ponudbo

Reference za regali s streho

Albixon
André Celis Bouw.Punt
Descamps
Fries GmbH & Co.KG
Superwood
Albixon

Albixon

Podjetje ALBIXON, eden vodilnih evropskih proizvajalcev bazenov in bazenskih streh, je svoje skladiščne zmogljivosti razširilo s sistemom pokritih konzolnih regalov podjetja OHRA. Podjetje tukaj skladišči aluminijaste profile na paletah, dolgih od 5 do 12 metrov in težkih od 500 do 1200 kilogramov. Nov regalni sistem ne zagotavlja samo več prostora, ampak pomaga tudi zmanjšati stroške: ni nepotrebnih premikov materiala, učinkovitost transporta po skladišču je boljša, tveganje poškodb skladiščenega blaga pa je manjše. Zaradi zaščite pred vremenskimi vplivi so nižji tudi stroški nadzora kakovosti. Zaradi dobrega pregleda nad skladiščenim blagom pa je tudi izvedba inventure precej lažja.

K zgodbi o uspehu

André Celis Bouw.Punt

André Celis Bouw.Punt

Skladiščenje gradbenega materiala brez omejitev

K zgodbi o uspehu

Descamps

Descamps

Überdachung einer "Drive-In-Zone" mit zusätzlicher Lagermöglichkeit.

K zgodbi o uspehu

Fries GmbH & Co.KG

Fries GmbH & Co.KG

2.100 mm dolge nosilne konzole za optimalno skladiščenje plošč

K zgodbi o uspehu

Superwood

Superwood

Kompaktno, pred dežjem zaščiteno skladiščenje v bližini proizvodne hale

K zgodbi o uspehu