Skoči na glavno vsebino

Podjetje

O NAS

 

1979–2019: 40 let podjetja OHRA – we will »rack« you!

Leta 1979 se je uradno začela uspešna zgodovina podjetja OHRA Regalanlagen GmbH: Ottokar Hölscher je podjetje ustanovil za izdelavo in prodajo regalnih sistemov. Zaradi inovativniih konzolnih regalov si je lahko nemško podjetje na trgu hitro utrdilo položaj: v nasprotju s konkurenco so konzole konzolnih regalov preprosto obešene v izsekane profile stojal – s pomočjo te patentirane rešitve je mogoče regalne konzole prestaviti kadar koli in brez orodja. Tako kot konzolni regali so tudi paletni regali izdelani iz toplo valjanih jeklenih profilov s polnimi stenami, odlikuje pa jih predvsem visoka nosilnost, robustnost in dolga življenjska doba.

Vodilno podjetje na trgu konzolnih regalov v Evropi leta 2019 praznuje 40. obletnico svojega delovanja. Podjetje OHRA si je utrdilo svoj položaj v najrazličnejših panogah in je danes s svojimi prodajnimi pisarnami zastopano v 13 državah.

 


Zakaj OHRA?

10 dobrih razlogov za močno in inovativno skladiščno tehnologijo podjetja OHRA

OHRA je specializirana za skladiščenje dolgega in težkega blaga. Zlasti robustni konzolni in paletni regali iz vroče valjanih jeklenih profilov nas jasno ločujejo od drugih dobaviteljev. Visoke obremenitve in vitek dizajn - to ne zagotavlja veliko proizvajalcev.

Te zahteve izpolnjujemo - in še več:

• Najboljša kakovost - vroče valjani jekleni profili namesto tanke pločevine

• Visokokakovostno prašno lakiranje namesto mokrega barvanja

• Sistemi izdelani po individualnih potrebah kupca

• Prilagodljivost zahvaljujoč vtičnim konzolam  - ni potrebno orodje

• 20-letna garancija proti perforacijski koroziji

• Made in Germany - skoraj 40 let izkušenj

• Ekonomične rešitve skladiščenja za vsak industrijski sektor

• Svetovanje, načrtovanje, proizvodnja, montaža in poprodajne storitve, mednarodne prodajne pisarne

• Vodilni evropski proizvajalec konzolnih regalov

• Več kot 350 lokalnih slovenskih referenčnih objektov

Ne glede na to kateri industriji pripadate: OHRA je vaš kompetenten in zanesljiv partner za vsa vprašanja povezana s tehnologijo skladiščenja, in vaš specialist za skladiščne sisteme po celi Evropi.

 


[Translate "Slovenia"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

ZAHTEVANA KAKOVOST

Najboljša kakovost za najvišje zahteve: močni jekleni profili – nobene pločevine

Visoka kakovost naših regalnih sistemov je del osnovne filozofije našega podjetja, ki zagotavlja varno skladiščenje vaših izdelkov. Podjetje OHRA ne uporablja sestavnih delov iz tanke pločevine, ampak le polne, toplo valjane jeklene profile. To daje konstrukciji veliko nosilnost, konstrukcija pa hkrati zasede manj prostora. Regalni sistemi OHRA so izdelani po meri glede na vaše skladišče in vrsto skladiščenega materiala ter kakovostno prašnato barvani.

Poleg tega je bilo podjetje OHRA kot prvo podjetje v tej panogi certificirano po visokih zahtevah testnega laboratorija TÜV Süd. S poenotenim visokim standardom kakovosti poudarjamo svoje zahteve, tj. postati v prihodnost usmerjen in zaupanja vreden partner naših kupcev.