Skoči na glavno vsebino

Panožne rešitve OHRA Aluminij / PVC

Posvetovanje

Za panogo specifični skladiščni sistemi

Konzolni regali so se izkazali kot idealna rešitev za skladiščenje vseh oblik, dolžin in vrst dolgih tovorov iz aluminija in plastike. Tovrstni regalni sistemi omogočajo prostorsko varčno in lahko dostopno skladiščenje aluminijastih in plastičnih profilov, PVC cevi in plošč, padnih cevi, okenskih okvirjev, žlebov in ostalih dolgih tovorov. 

Široka ponudba dodatne opreme omogoča individualno prilagojene možnosti skladiščenja, kot so na primer predelniki za pripravo materialov v isti skladiščni ravni ali napisne označevalne tablice za označevanje skladiščenega tovora. Stroškovno učinkovito in kompaktno skladiščenje večjih ali okornih dolgih tovorov na majhni površini.

PosvetovanjePrevzemi katalog

Effective warehouse systems by RBB Aluminium


Konzolni regali

Optimalni skladišcni sistemi za proizvodne obrate, skladišca surovin in odpremna skladišca. Fleksibilne, po višini nastavljive konzole se ob trku obrnejo navzgor ali v stran. Ta sistem šciti blago pred poškodbami. Vse konzole izdelamo, dobavimo in vgradimo glede na potrebe kupca in glede na vrsto skladišcenega blaga. Robustni toplo valjani jekleni profili nosilnih elementov konzolnih regalov omogocajo varno skladišcenje vaših proizvodov. Visoka kakovost regalnih stojal in konzol zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ekonomicnost rešitev za industrijske obrate in obdelovalna središca. OHRA konzolni regali so konstruirani za trajno rabo. Uporaba toplo valjanih jeklenih profilov namesto tanke plocevine omogoca veliko nosilnost ob hkratni konstrukciji vitkih linij. To pa zagotavlja veliko skladišcno kapaciteto na majhni površini.

Zahteva za ponudbo


Premicni regalni sistemi

Tradicionalni regalni sistemi montirani na premicne podstavke na kolešckih, ki omogocajo premikanje regalov. Posamezne enote za nalaganje in izdajo blaga premikamo elektronsko.

Zahteva za ponudbo


Regalne hale

Pri gradnji nove skladišcne hale je odlocilen odnos med stroški in dobickom. OHRA regalne hale odlicno združujejo nujno funkcionalnost zgradbe z nalogo klasicnega regalnega skladišca. OHRA regalne hale s streho in stensko oblogo odpravljajo potrebo po klasicnih skladišcnih halah. Kot nosilne elemente uporabimo naše standardne paletne in konzolne regalne sisteme, prilagojene na skladišceno blago. Nešteto nacinov izvedbe omogoca 100% prilagoditev na vaše potrebe. Mi gradimo na kljuc: planiranje, konstruiranje, statika za kovinsko konstrukcijo in temelj, izdelava, dobava in montaža. S tem vam omogocamo pregled nad stroški izdelave.


Skladiščni odri

Skladišcni podesti, regalni podesti Optimalni izkoristek obstojece višine stropa. Skladišcne podeste OHRA so namenjeni vsestranski uporabi obratov za obdelavo aluminija in plastike. Ne glede na to ali gre za dodatno skladišcno površino ali montažno delovno mesto, samonosilno konstrukcijo lahko vgradimo v vsako obstojece skladišce in jo prilagodimo individualnim prostorskim razmeram. Tako izkoristimo obstojeco višino prostora. Kombinacije skladišcnega podesta in integriranega regalnega sistema je mogoce zahvaljujoc robustni konstrukciji in OHRA sistema zlaganja realizirati glede na individualne potrebe. 

Zahteva za ponudbo

Reference za aluminij in plastiko

Albixon
Corswarem NV
RBB Aluminium
Ronge Profil
Albixon

Albixon

Podjetje ALBIXON, eden vodilnih evropskih proizvajalcev bazenov in bazenskih streh, je svoje skladiščne zmogljivosti razširilo s sistemom pokritih konzolnih regalov podjetja OHRA. Podjetje tukaj skladišči aluminijaste profile na paletah, dolgih od 5 do 12 metrov in težkih od 500 do 1200 kilogramov. Nov regalni sistem ne zagotavlja samo več prostora, ampak pomaga tudi zmanjšati stroške: ni nepotrebnih premikov materiala, učinkovitost transporta po skladišču je boljša, tveganje poškodb skladiščenega blaga pa je manjše. Zaradi zaščite pred vremenskimi vplivi so nižji tudi stroški nadzora kakovosti. Zaradi dobrega pregleda nad skladiščenim blagom pa je tudi izvedba inventure precej lažja.

K zgodbi o uspehu

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

K zgodbi o uspehu

Sistema

Skladišče za dolgo blago – za aluminijaste okenske profile

K zgodbi o uspehu

RBB Aluminium

RBB Aluminium

Podjetje RBB Aluminium AG je na svojem sedežu v kraju Wallscheid v gorovju Eifel postavilo še eno skladiščno halo, v kateri so skladiščeni do 6 metrov dolgi aluminijasti profili. 

K zgodbi o uspehu

Ronge Profil

Ronge Profil

V novem proizvodnem obratu podjetja Ronge Profil GmbH v kraju Alfeld an der Leine, skladiščijo v konzolnih regalih podjetja OHRA 300 do 400 ton pločevine, potrebne za izdelavo kovinskih fasadnih elementov. 

K zgodbi o uspehu