Skoči na glavno vsebino

Storitve in svetovanje

Servis

Na enem mestu ponujamo naslednje storitve: svetovanje, načrtovanje, izdelava, montaža in poprodajni servis. S 14 prodajalnami po vsej Evropi ter širokim spektrom kompetentnih svetovalcev, tehnikov in monterjem skrbimo, da smo svojim kupcem vedno blizu. Po realizaciji projekta s spremljanjem svojih kupcev redno preverjamo njihovo zadovoljstvo. Neposredna povezava s kupci in njihove povratne informacije nas ženejo k stalnemu izboljševanju in nadaljnjemu razvoju kakovosti izdelkov in servisa.

Vaše prednosti:

 • Direktna prodaja
 • Doma in po svetu
 • Proizvedeno v Nemčiji
 • Vse na enem mestu
 • Na trgu že več kot 40 let

Testiranje regalov, pregled regalov po EN 15635

Obvezni letni pregledi skladiščnih objektov

(Stacionarni regalni sistemi iz jekla – uporaba in vzdrževanje skladiščne opreme)

Skladiščna oprema in regalni sistemi so delovna sredstva. Uporabnik se obvezuje zaposlenim zagotavljati delovna sredstva v brezhibnem stanju. EN 15635:2008 zavezuje uporabnika k rednemu pregledovanju skladiščne opreme oz. pregledovanju v navedenih časovnih intervalih. Dodatno je treba skladno s predpisi EN 15635 enkrat letno pregledati vašo regalno opremo. Pregled izvede za to usposobljena oseba oz. usposobljeni inšpektor.

Z učinkovito preventivo lahko preprečite škodo na skladiščni opremi, težke nezgode in visoke stroške popravil. Zgodnje zaznavanje poškodb preprečuje morebitno izgubo nadzora nad varnostno-tehničnim vidikom.

Lahko vam ponudimo storitev pregleda regalnih sistemov OHRA. Ponudba za pregled regalov vsebuje varnostni pregled konzolnih, paletnih in navpičnih regalov skladno z EN 15635 ter pregled regalnih hal in skladiščnih odrov ali drugih regalnih sistemov, ki jih je dobavilo podjetje OHRA. Pri tem poteka pregled vaše opreme v večini primerov med obratovanjem.

Naš varnostni preskus zajema:

 • pregled regalov skladno z evropskim normativom 15635 in s tovarniškim normativom OHRA
 • pregled izvedejo šolani inšpektorji
 • končni zapisnik o pregledu in izdaja potrdila o pregledu

Pregled regalov vam ponujamo po fiksnih cenah.

Za povpraševanje za pregled regalov enostavno izpolnite obrazec, mi pa vam bomo hitro pripravili ponudbo.

Obrazac za povprasevanje pregledov regalov


Montaža

Fiksni sestavni del spektra naših storitev regalne in skladiščne tehnologije so ekipe naših monterjev. Naši monterji ter certificirani in avtorizirani podizvajalci delajo profesionalno, se redno šolajo, poznajo naše materiale, obvladajo pravilne prijeme, razpolagajo s posebnim orodjem in imajo vedno s seboj vse pripomočke za montažo, npr. če so neravnine v tleh večje, kot je bilo sprva navedeno. Rezultat teh sposobnosti je vedno hitra in čista montaža, ki je lastno osebje z ekonomskega vidika ne more zagotoviti.

Zmogljivost ekipe naših monterjev:

 • Profesionalna montaža
 • Sestava, predelava in razširitev
 • Čista, hitra in ekonomična izvedba
 • Prevzem čistega skladišča

Strokovno svetovanje

Naši kupci vedno znova potrjujejo, da so naše prodajalne bistvena konkurenčna prednost podjetja OHRA. Svetovanje naših terenskih komercialistov, poznavanje različnih skladiščenih materialov in z njimi povezanih zahtev po regalni in transportni tehnologiji ter znanja o uporabljeni tehnologiji nakladanja, transportiranja in komisioniranja so v številnih primerih merodajni pri oddaji naročil.

OHRA poleg tega stavi tudi na redna šolanja in nadaljnja izobraževanja. Naši terenski komercialisti pa tudi vsi interni sodelavci ter vodje projektov se večkrat letno udeležijo produktnih šolanj in si izmenjajo izkušnje. Na šolanjih pa predstavimo tudi inovacije in specialne rešitve.

 • Profesionalno strokovno svetovanje
 • Izmenjava izkušenj
 • Nadaljnje izobraževanje