Skoči na glavno vsebino

Prodavači rabljenih autodijelova Posvetovanje

Posvetovanje

Za panogo specifični skladiščni sistemi

Konzolni regal je idealen skladišcni sistem za dolge, težke in nerodne materiale. Zaradi robustne in hkrati vitke izdelave regalov iz toplo valjanih železnih profilov, ustvarjajo OHRA konzolni regali visoko skladišcno kapaciteto na majhnem prostoru.

Posamezne evropske smernice za predelavo in obdelavo izrabljenih vozil in nadomestnih delov predstavljajo varno in okolju prijazno skladišcenje vaših izdelkov. Optimalna tehnologija za skladišcenje vaših proizvodov mora ustrezati tem smernicam. Neupoštevanje pogosto privede do kazni, v resnih primerih pa tudi do odvzema licence. En razlog vec, da izberete ustreznega ponudnika tehnologije za skladišcenje.

PosvetovanjePrevzemi katalog


Vec prostora – Vaša prednost: 67 % prihranka

Pred:
Skladišcni prostor za 18 vozil. Zahtevna površina pri konvencionalnem skladišcenju 18 izrabljenih vozil znaša okrog 146 kvadratnih metrov. Brez neposrednega dostopa, zahtevno rokovanje pri premikanju vozil.

Po:
Skladišcni prostor za 18 vozil. Enako število izrabljenih vozil potrebuje zahvaljujoc skladišcenju v robustnih konzolnih regalih le še 48 kvadratnih metrov prostora. Omogocen je dostop do vsakega posameznega vozila. Zahtevno premikanje vozil ni vec potrebno.

prihranka prostora s skladišcenjem v robustnih konzolnih regalih.


Konzolni regali

Podjetje OHRA je posebej za reciklažne obrate in vlečne službe razvilo in optimiziralo robusten konzolni regal za skladiščenje vozil in delov vozil. Ta skladiščni sistem je dovolj močan za varno skladiščenje na višinah, omogoča pa tudi neposreden dostop do vsakega skladiščenega dela. Na tak način lahko privarčujete izjemno veliko prostora, zaradi manjšega števila potrebnih premikov pa se lahko tudi bistveno znižajo stroški postopka recikliranja. Robustni toplo valjani jekleni profili nosilnih elementov konzolnih regalov omogočajo varno skladiščenje večjega števila avtov enega nad drugim. Visoka kakovost stojal in konzol regalov zagotavlja dolgoročno in s tem gospodarno rešitev za skladiščenje v obratih za recikliranje avtomobilov in vlečnih službah.

  • Stojala in konzole regalov iz toplo valjanih jeklenih profilov IPE s polnimi stenami
  • Obešene in po višini nastavljive konzole za različne tipe vozil
  • Visokokakovostno praškasto lakiranje
  • Vroče pocinkana izvedba za skladiščenje na prostem

Zahteva za ponudbo


Paletni regali

Robustni paletni regali so posebej primerni za materialu prijazno skladiščenje koles, pnevmatik in platišč kot tudi nadomestnih delov, manjših artiklov in celo večjih okornih sestavnih delov, kot so motorji in menjalniki. 

Paletni regali OHRA so namesto iz običajne tanke pločevine narejeni iz toplo valjanih jeklenih profilov in se ravno zaradi tega izkazujejo za zelo učinkovite in varne pri skladiščenju z visokimi obremenitvami. Visoka kakovost zagotavlja trajno in zato gospodarno rešitev za vaše skladišče. 

Zahteva za ponudbo

Reference za obrate za reciklažo avtomobilov

Recup Auto
Rubio Careco
Legalny Autozlom
Desguaces Autoeco
Desguaces Eduardo
Recup Auto

Recup Auto

Podjetje za razgradnjo avtomobilov Récup Auto je s 30 enojnimi konzolnimi regali podjetja OHRA več kot podvojilo svoje skladiščne zmogljivosti. Več kot pet metrov visoki regali omogočajo varno skladiščenje štirih vozil enega nad drugim. Poleg tega je do vsakega posameznega avtomobila mogoče dostopati brez prestavljanja drugih vozil – tako je tveganja za škodo manjše, stopnja varnosti zaposlenih pa večja. Doslej je bilo pri skladiščenju na tleh dovolj prostora za 96 avtomobilov, zdaj pa je mogoče na enaki površini v konzolnih regalih skladiščiti 240 vozil.

K zgodbi o uspehu

Rubio Careco

Rubio Careco

Francosko podjetje za razgradnjo avtomobilov Rubio Caréco je z novim regalnim sistemom podjetja OHRA svoje skladiščne zmogljivosti za izrabljene avtomobile povečalo za petkrat. 108 na novo nameščenih dvostranskih konzolnih regalov na vsaki skladiščni ravni in strani ponuja nosilnost do 2200 kilogramov. Z višino regala 7600 milimetrov je bilo izvedenih pet skladiščnih ravni. To pomeni, da je zdaj na isti površini namesto 216 mogoče skladiščiti kar 1080 avtomobilov – in to veliko varneje in učinkoviteje kot pri starem talnem skladiščenju.

K zgodbi o uspehu

Legalny Autozlom

Legalny Autozlom

Podjetje za razgradnjo izrabljenih vozil Legalny Autozłom zdaj izrabljena vozila namesto naložena na tleh skladišči na robustnih konzolnih regalih podjetja OHRA:Podjetje OHRA, ki je vodilno na evropskem trgu za konzolne regale, ponuja robusten konzolni regal za skladiščenje vozil in delov vozil, namenjen posebej za reciklažne obrate in vlečne službe. Pri podjetju Legalny Autozłom je tako na enaki površini dovolj prostora za dvakrat več vozil, kot ga je bilo prej pri skladiščenju na tleh. Poleg tega ta skladiščni sistem omogoča neposreden dostop do določenih vozil in zagotavlja večjo urejenost na skladiščnem prostoru.

K zgodbi o uspehu

Desguaces Autoeco

Desguaces Autoeco

Špansko podjetje za razgradnjo avtomobilov Desguaces Autoeco izrabljenih vozil ne skladišči več na tleh, temveč na konzolnih regalih podjetja OHRA. 

K zgodbi o uspehu

Desguaces Eduardo

Desguaces Eduardo

Podjetje za razgradnjo avtomobilov Desguaces Alarcón iz severne Španije je občutno razširilo svoje skladiščne zmogljivosti za izrabljena vozila s konzolnimi regali OHRA. 

K zgodbi o uspehu