Skoči na glavno vsebino

Panožne rešitve OHRA Za panogo specifični skladiščni sistemi za vaše izdelke

Posvetovanje

Specializirane trgovine

Podjetje OHRA ponuja skladiščne sisteme, ki omogočajo strokoven in strankam prijazen način skladiščenja materialov različnih mer in mas, za različna strokovna področja in različne načine uporabe. Ponudba za posamezne strokovne trge je zelo pestra in prilagojena potrebam posameznih strank. 

Od navpičnih regalov za skladiščenje letev in ostalih dolgih tovorov, paletnih regalov za skladiščenje različnega blaga na paletah kot nosilcih tovora do skladiščnih odrov s privlačno oblogo za prodajalne. Posebej za skladiščenje na prostem pa OHRA ponuja skladiščne in regalne sisteme z nadstreškom. Po naročilu je na voljo tudi vroče pocinkana izvedba, ki je tako zaščitena pred korozijo.

PosvetovanjePrevzemi katalog


Paletni regali

V trgovinah za domače mojstre, vrtnih centrih in na primer v specializiranih trgovinah za pleskarje se vedno potrebujejo skladiščne površine za skladiščenje težkih tovorov, kot so les, barve, orodje ter vreče peska in cementa.Za to podrocje uporabe je primeren OHRA robustni paletni regal. Namesto iz tanke plocevine se sestoji iz toplo valjanih železnih profilov in se ravno pri velikih bremenih izkaže kot ucinkovit in varen. Te lastnosti regala so primerne predvsem tam, kjer se gibljejo osebje in stranke. Visoka kvaliteta zagotavlja trajno in stem gospodarno rešitev za vaše skladišce.

Zahteva za ponudbo


Konzolni regali

Konzolni regal je idealen skladišcni sistem za dolge, težke in nerodne materiale. Zaradi robustne in hkrati vitke izdelave regalov iz toplo valjanih železnih profilov, ustvarjajo OHRA konzolni regali visoko skladišcno kapaciteto na majhnem prostoru. Neprekinjene police brez motecih vmesnih nosilnih stebrov, omogocajo skladišcenje blaga razlicnih dimenzij v enem nivoju. Fleksibilne, po višini nastavljive konzole se ob udarcu vilicarjevih vilic umikajo in s tem šcitijo regal in skladišceno blago pred poškodbo. OHRA izdela konzolne regale posebej za vaš skladišcni prostor in blago, ki ga boste skladišcili. Postavitev je lahko v notranjih prostorih ali na zunanjih površinah.

Za notranjo uporabo se konstrukcija prašno lakira, za zunanjo se vroce cinka.

Zahteva za ponudbo


Pokončni regali

Za veliko vrst blaga, kot so letve, profili, palice ali cevi, navpicni regali predstavljajo popoln in strankam prijazen nacin skladišcenja. Razlicne vrste in mere je mogoce sortirati in jih v skladišcu ali prodajalni prirocno razstaviti.

Zahteva za ponudbo


Podesti

Vsak kvadratni meter vaše obratovanice stane denar. Zato optimalno izkoristite višino prostora in ustvarite dodatni skladišcni prostor, ne da bi obstojeco stavbo dograjevali. V vsako obstojeco halo se lahko vgradi samonosilna konstrukcija in se popolnoma prilagodi na prostor. Nosilni elementi so zgrajeni iz robustnih, toplo valjanih železnih profilov. Nosilnosti do 1.000 kg/m2 so za nas standardna izvedba. Glede na potrebo, lahko napravimo tudi konstrukcijo vecje nosilnosti OHRA kovinski podesti se lahko uporabljajo za vec namenov: kot skladišcna površina, prostor za komisioniranje, kot prodajna površina ali delovni prostor - vsestranske možnosti glede na obliko prostora.

Zahteva za ponudbo