Skoči na glavno vsebino

Enostranski konzolni regali Enostranski regal za skladiščne prostore ob stenah

Zahtevajte ponudboPosvetovanje

cantilever racking with roof for timber storage

Izvedba enostranskih konzolnih regalov

Optimalna rešitev za namestitev skladiščnega blaga je v veliki meri odvisna od razpoložljivega skladiščnega prostora. Enostranski konzolni regal je pri naših strankah zelo priljubljen. Konzolni regali se zaradi svoje prostorsko varčne in visokokakovostne zasnove lahko uporabljajo tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Konzolni regali kot enostranski regali

Naši enostranski konzolni regali vam ponujajo številne prednosti za optimizacijo upravljanja skladišča:

  • Neodvisnost: Naša visokokakovostna konstrukcija omogoča prosto stoječo zasnovo. To pomeni, da se ni treba odpovedati visoki nosilnosti.
  • Možnost kombiniranja: Če je konzolni regal izveden kot enostranski regal, ga je mogoče pri uporabi na prostem zapreti na zadnji strani in ob straneh – na primer s trapezno pločevino ali lesom. S streho lahko skladiščno blago tudi zaščitite pred vremenskimi vplivi. Z veseljem vas bomo obvestili o razpoložljivi dodatni opremi za vaše nove zunanje regale OHRA.
  • Prostorska varčnost: Tudi na omejenem skladiščnem prostoru želite varno shraniti težko blago. Naši konzolni regali zagotavljajo največjo stabilnost kljub enostranski obremenitvi.
[Translate "Slovenia"] Einseitige Lagerung

Es ist wichtig zu beachten, dass sowohl einseitige als auch doppelseitige Kragarmregale ihre eigenen Vorzüge haben und für unterschiedliche Lageranforderungen geeignet sind. Die Wahl zwischen den beiden Varianten hängt von Faktoren wie verfügbarem Platz, Art des Lagerguts und spezifischen Anforderungen des Unternehmens ab.

Zakaj OHRA?

Ponujamo ogromno prepričljivih argumentov, zakaj bi morali v prihodnosti svoje skladiščno blago shranjevati v konzolnih regalih OHRA. Več kot 40 let izkušenj na področju razvoja in zagotavljanja učinkovitih regalnih sistemov nam pri tem zagotavlja ogromno prednost. Za naše izdelke so med drugim značilne tudi naslednje lastnosti:

  • 20-letno jamstvo proti rjavenju: Prepričani smo o kakovosti svojih izdelkov in vam ponujamo 20-letno jamstvo proti rjavenju.
  • Visokokakovostno praškasto lakiranje: Z visokokakovostnim praškastim premazom so naši regali optimalno površinsko zaščiteni in optimalno zaščiteni pred korozijo.
  • Izjemna kakovost: Namesto pločevine stavimo na vroče valjane jeklene profile, da zagotovimo robustnost in trajnost naših regalov.

Kaj naše stranke pravijo o naših rešitvah

Mnenja strank o naših rešitvah: Pričevanja, ki omogočajo vpogled v zadovoljstvo naših strank.

Reference

Adamet
Investzal
Albixon
Corswarem NV
Adamet

Adamet

Trgovec na debelo s kovinami Adamet-Niemet je prejšnji koncept talnega skladiščenja in skladiščenja v prenizkih regalih nadomestil s skladiščenjem v konzolnih regalih podjetja OHRA, visokih do 8570 milimetrov. Nosilnost regalnih konzol je 500 ali 600 kilogramov, pri regalih z višino 8570 milimetrov pa je mogoče namestiti do 16 skladiščnih ravni. Tako niso samo povečali skladiščne zmogljivosti, ampak tudi pospešili postopek skladiščenja in pridobivanja iz skladišča ter povečali učinkovitost proizvodnje. Prilagodljive, po višini nastavljive regalne konzole regalov OHRA se poleg tega ob udarcu umaknejo navzgor in vstran, tako je blago zaščiteno pred poškodbami.

K zgodbi o uspehu

Investzal

Investzal

Madžarsko podjetje Invesztál je postavilo 19,9 metra dolg paletni regal znamke OHRA za skladiščenje kolutov do teže 5 ton. Regal za težke obremenitve so individualno prilagodili dimenzijam kolutov, shranjenih na paletah. V primerjavi s prejšnjim skladiščenjem – kombinacijo talnega skladiščenja in standardnih regalov – je dostop do kolutov z novimi regali lažji, zanesljivejši in hitrejši. Poleg tega so se poškodbe – delno obarvanih – pocinkanih kolutov zmanjšale.

 

K zgodbi o uspehu

Albixon

Albixon

Podjetje ALBIXON, eden vodilnih evropskih proizvajalcev bazenov in bazenskih streh, je svoje skladiščne zmogljivosti razširilo s sistemom pokritih konzolnih regalov podjetja OHRA. Podjetje tukaj skladišči aluminijaste profile na paletah, dolgih od 5 do 12 metrov in težkih od 500 do 1200 kilogramov. Nov regalni sistem ne zagotavlja samo več prostora, ampak pomaga tudi zmanjšati stroške: ni nepotrebnih premikov materiala, učinkovitost transporta po skladišču je boljša, tveganje poškodb skladiščenega blaga pa je manjše. Zaradi zaščite pred vremenskimi vplivi so nižji tudi stroški nadzora kakovosti. Zaradi dobrega pregleda nad skladiščenim blagom pa je tudi izvedba inventure precej lažja.

K zgodbi o uspehu

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

K zgodbi o uspehu

Sistema

Skladišče za dolgo blago – za aluminijaste okenske profile

K zgodbi o uspehu

Za enostranski konzolni regal: Svetovanje in ponudbe na zahtevo. 

Pošljite povpraševanje zdaj

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, ponujamo možnosti konfiguracije po meri, s katerimi lahko regale prilagodite svojim specifičnim zahtevam po skladiščenju. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za iskanje najboljše rešitve za vaše skladišče.

 Da, enostranski konzolni regali se lahko uporabljajo tudi za skladiščenje na prostem. Za zaščito skladiščnega blaga pred vremenskimi vplivi priporočamo različico s streho.

 

Ne, enostranski konzolni regali so prav tako stabilni in robustni kot dvostranski. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov in varno prenesejo ogromne obremenitve.

Da, višino enostranskega konzolnega regala je mogoče prilagoditi vašim individualnim zahtevam. Za učinkovito izrabo razpoložljivega prostora so na voljo različne višine regalov.

Enostranski konzolni regali so idealni za skladiščenje dolgega in okornega blaga, kot so cevi, trami, lesene plošče, jekleni profili in drugo dolgo blago. Ponujajo varno in organizirano rešitev za shranjevanje tega posebnega blaga.

 

Čeprav je mogoče enostranski konzolni regal prilagoditi, morda še vedno ne bo popolnoma ustrezal vaši hali. Na voljo pa imamo tudi širok izbor drugih vrst regalov, ki bodo vsekakor izpolnili vaše zahteve.

Na pregled

Zahtevek za ponudbo

Z veseljem vam bomo svetovali in vam poslali ponudbo na zahtevo

Zahtevajte osebno ponudbo zdaj