Skoči na glavno vsebino

Konzolni regal za dolge izdelke Rešitve po meri za skladiščenje dolgega blaga

Zahtevajte ponudboPosvetovanje

Izvedba konzolnega regala za dolge izdelke

OHRA že več kot 40 let ponuja regalne sisteme vrhunske kakovosti, izdelane v Nemčiji. Naši konzolni regali za dolgo blago so idealna rešitev za varno in učinkovito skladiščenje dolgega blaga, kot so cevi, profili in letve.

Zakaj konzolni regali za dolge izdelke?

Noben drug shranjevalni sistem ni tako primeren za profesionalno skladiščenje dolgih ali težkih izdelkov kot konzolni regali. Ti prilagodljivi regali so izjemno močni ter omogočajo varno shranjevanje ter dvigovanje, ki hkrati ščiti vaše skladiščno blago. Ti visokozmogljivi regalni sistemi so še posebej priljubljeni v vseh panogah industrije in trgovine. Zaradi vitke zasnove je mogoče na majhni površini shraniti ogromno blaga.

Glede na predvideno uporabo in razpoložljiv prostor za shranjevanje lahko izberete vertikalni ali vodoravni shranjevalni sistem. Vertikalni regali so še posebej primerni za shranjevanje profilov ali profilnih elementov na delovnem mestu. Konzolni regali z regalnimi konzolami na eni ali obeh straneh se uporabljajo za shranjevanje dolgega in težkega blaga, kot so cevi. Vse različice imajo visoko nosilnost.

[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für Langgut
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für Langgut
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für Langgut

Vaše prednosti s konzolnimi regali za dolge izdelke OHRA

  • Stabilna stojala in regalne konzole iz robustnih toplo valjanih jeklenih profilov IPE s polnimi stenami
  • Obešene in po višini nastavljive konzole za vrhunsko prilagodljivost
  • Prilagojene rešitve za individualne zahteve
  • Trajna stabilnost in varnost
  • Možnost razširitve in prilagoditve rastočim potrebam po skladiščenju kadar koli

Pošljite povpraševanje

Vrhunska učinkovitost pri skladiščenju dolgega blaga s konzolnimi regali OHRA

Odkrijte najboljše za skladiščenje s konzolnimi regali za dolge izdelke OHRA s certifikatom TÜV Süd. Kot pionir izpolnjujemo najstrožje standarde kakovosti po vsem svetu in postavljamo nova merila za skladiščenje dolgega blaga. Naši konzolni regali za dolge izdelke niso le preprosti regalni sistemi – zaradi dobro premišljenih regalnih konzol so optimizirani do najmanjše podrobnosti.

Učinkovitost pri skladiščenju dolgega blaga dosega novo raven s konzolnimi regali OHRA. Naši regali za dolgo blago ne ponujajo le maksimalne izkoriščenosti prostora, temveč tudi vsestranskost, ki se je izkazala v številnih trgovskih in industrijskih panogah. Zanesite se na inovativno zasnovo in certificirano kakovost, ki v celoti izpolnjuje vaše zahteve glede skladiščenja.

Reference

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Konzolni regali OHRA podjetju Maderas Besteiro omogočajo učinkovito skladiščenje lesa dolžine do 13,5 metra, individualno prilagojeni paletni regali z do 15 skladiščnimi ravnmi pa zagotavljajo veliko prostora tudi za raznolike izdelke iz visokotlačnih laminatov (HPL). V primerjavi s prejšnjim talnim skladiščenjem in zastarelimi regali je lahko podjetje Maderas Besteiro na enaki skladiščni površini povečalo svoje skladiščne zmogljivosti za 20 odstotkov, pospešilo postopke skladiščenja in pridobivanja iz skladišča za 30 odstotkov ter zmanjšalo poškodbe skladiščenega blaga za 70 odstotkov.

K zgodbi o uspehu

Borovi

Borovi

Madžarsko podjetje za trgovino z lesom Borovi Impex Nagyker je s konzolnimi regali podjetja OHRA več kot podvojilo svoje skladiščne zmogljivosti. Pet 24 metrov dolgih konzolnih regalov s sedmimi nivoji za skladiščenje omogoča lažji dostop do posameznih predmetov v primerjavi s prejšnjim sistemom skladiščenja na tleh. Regali so opremljeni s strešno in stensko konstrukcijo in blago ščitijo tudi pred vremenskimi vplivi. Z novimi regali lahko podjetje svoje stranke oskrbuje 30 odstotkov hitreje, poškodbe zalog pa so se zmanjšale za 40 odstotkov.

K zgodbi o uspehu

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodilni proizvajalec počitniških vozil v Evropi, je novo skladišče v Jandelsbrunnu za neposredno oskrbo sodobne proizvodnje karoserij opremil s konzolnimi in paletnimi regali podjetja OHRA. To pomeni, da je mogoče učinkovito skladiščiti različne materiale, kot so lepila, koluti aluminija in stekloplastike, paketi iz vezanega lesa, PVC tla, letve iz lesa in poliuretanske pene. Mrežasta dna v paletnih regalih in ponekod tudi v konzolnih regalih omogočajo poleg tega fleksibilno skladiščenje najrazličnejših zabojev oz. paketov ter pripomočkov za nakladanje. Regali so prepričali tudi s svojo visoko nosilnostjo – osem metrov visoki konzolni regali lahko nosijo do 12 ton na stojalo, paletni regali pa imajo nosilnost predelkov do 2,4 tone. OHRA je navdušila tudi zaradi preproste izpolnitve visokih zahtev za protipožarne instalacije: V vsakega od robov stojal sta bili na primer izvrtani dve 80-milimetrski luknji, da je bilo mogoče skozi njiju speljati cevi škropilnega sistema. Ta rešitev se ni le izkazala za posebej varčno s prostorom, temveč so kabli tako tudi dobro zaščiteni pred poškodbami.

K zgodbi o uspehu

Rubio Careco

Rubio Careco

Francosko podjetje za razgradnjo avtomobilov Rubio Caréco je z novim regalnim sistemom podjetja OHRA svoje skladiščne zmogljivosti za izrabljene avtomobile povečalo za petkrat. 108 na novo nameščenih dvostranskih konzolnih regalov na vsaki skladiščni ravni in strani ponuja nosilnost do 2200 kilogramov. Z višino regala 7600 milimetrov je bilo izvedenih pet skladiščnih ravni. To pomeni, da je zdaj na isti površini namesto 216 mogoče skladiščiti kar 1080 avtomobilov – in to veliko varneje in učinkoviteje kot pri starem talnem skladiščenju.

K zgodbi o uspehu

Arabesque

Arabesque

Podjetje Arabesque, največji distributer gradbenih materialov in zaključnih izdelkov v Romuniji, je močno povečalo svoje skladiščne zmogljivosti: V novem skladišču v Bukarešti so postavljeni konzolni regali OHRA s skupno dolžino več kot 250 metrov z višino do 5280 milimetrov. Novi regalni sistem zahteva veliko manj prostora kot prejšnje skladiščenje na tleh, zato ima podjetje Arabesque zdaj spet dovolj prostora za širjenje in povečevanje ponudbe izdelkov. To pomeni, da je mogoče zahteve strank zanesljivo izpolnjevati tudi v prihodnosti.

K zgodbi o uspehu

Konzolni regal za dolge izdelke: Svetovanje in ponudbe na zahtevo. Pošljite povpraševanje zdaj

Pošljite povpraševanje zdaj

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, konzolne regale lahko uporabljate v zaprtih prostorih in na prostem. Za zunanjo uporabo so na voljo iz vroče pocinkanega jekla, ki jih ščiti pred vremenskimi vplivi.

 

Da, konzolne regale za dolgo blago je mogoče prilagoditi. Višino konzol je mogoče preprosto prilagoditi, regale pa je mogoče po potrebi podaljšati ali predelati, s čimer jih prilagodimo spreminjajočim se potrebam po skladiščenju.

 

Da, priporočljivo je, da obremenitve enakomerno porazdelite po konzolah, da zagotovite stabilnost. Blago mora biti tudi varno nameščeno na konzolah, da ne zdrsne ali pade.

Montaža konzolnih regalov običajno zahteva strokovno znanje in izkušnje. Priporočljivo je, da namestitev opravi usposobljeno osebje, da zagotovi varno in pravilno namestitev.

Da, konzolni regali so zelo vsestranski in se lahko uporabljajo ne le za dolgo blago, temveč tudi za skladiščenje drugih materialov, kot so pločevina, lesne plošče, palice ali cevi. Zaradi prilagodljivosti in robustne zasnove so idealna rešitev za različne zahteve glede skladiščenja. 

 

Pregled vseh konzolnih regalov