Skoči na glavno vsebino

Druge zasnove konzolnih regalov Možnosti po meri za vaše potrebe po skladiščenju

Zahtevajte ponudboPosvetovanje

Ne najdete primernega regalnega sistema? Lahko vam pomagamo z drugimi različicami konzolnega regala!

Včasih je treba za posebno skladiščno blago ali posebne prostorske razmere uporabiti regalne sisteme po meri, ki bodo alternativa konzolnim regalom. Če iščete rešitev za svoje skladiščne potrebe po meri in še niste našli ustrezne možnosti, je OHRA pravi naslov za vas. Kot strokovnjaki za visokokakovostne regalne sisteme in težkonosilne konzolne regale vam ponujamo visokokakovostne konzolne regale, ki so prilagojeni vašim posebnim zahtevam.

Prednosti, ki vam jih ponuja OHRA

Strokovno svetovanje in strokovno znanje: Naša izkušena ekipa bo analizirala vaše potrebe in vam predstavila rešitve, ki najbolje ustrezajo vašim individualnim zahtevam. Upoštevali bomo vaše specifično skladiščno blago, velikost prostora in delovne procese.

Raznoliki materiali: Izbirate lahko med številnimi možnostmi materialov za regalne konzole in stojala regalov, vključno z robustnimi jeklenimi profili različnih velikosti in z različnimi površinskimi premazi.

Stabilnost in varnost: Naši konzolni regali so brez izjeme izdelani iz visokokakovostnih materialov in izpolnjujejo vse zadevne varnostne standarde, ki zagotavljajo varno skladiščenje vašega blaga. Seveda imajo tudi certifikat TÜV ter so rezultat dolgoletnih izkušenj in nenehnega razvoja.

Razširljivost: Naše prilagojene konzolne regale je mogoče preprosto razširiti, če se vaše potrebe po skladiščenju v prihodnosti spremenijo. Vaše skladišče raste skupaj z vašim podjetjem.

Obrnite se na nas

Hala s konzolnimi regali – stabilna rešitev regalov s streho in steno

Pri tej vrsti hale so navpični oporniki konzolnih regalov na vrhu odrezani pod kotom, odvisno od oblike strehe, in opremljeni s ploščami ali nosilci za prečnike. Nanje namestimo strešno konstrukcijo za halo za poljubne različice konzolnih regalov. Za stenske obloge je mogoče na zadnji del regalov pritrditi trapezoidne plošče ali plošče za zaščito pred hrupom ISO ali sisteme za zaščito pred vremenskimi vplivi.

cantilever racking warehouse, rack-clad building
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
cantilever racking with roof galvanized
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
[Translate "Slovenia"] Regal-Halle
[Translate "Slovenia"] Regal-Halle
[Translate "Slovenia"] Regal-Halle
[Translate "Slovenia"] Regal-Halle

Regalna hala – robustna rešitev za skladiščenje

Stebri konzolnih regalov so izdelani iz vroče valjanih jeklenih profilov IPE. Zagotavljajo visoko nosilnost in so zelo elastični. Glede na zahteve in uporabo hale so stebri regalov ustrezno pripravljeni za namestitev strehe. Regalne hale so praviloma izdelane z enokapno ali dvokapno streho. Zadnja stranica stebrov z odprtinami služi tudi za pritrditev stenske obloge. Na zahtevo lahko strešno kritino, vključno z odvajanjem vode, izvede tudi podjetje OHRA. To pomeni, da svojo halo za konzolne regale prejmete iz ene roke.

Hale za konzolne regale – prednosti, ki vam jih prinaša OHRA

  • Vremensko zaščiteno skladiščenje dolgega in velikega blaga
  • Visoke nosilnosti profilov IPE, ki so statično dokazane Zmanjšanje
  • stroškov, prihranek prostora in prilagodljivost Bogata ponudba
  • lastnih storitev
  • Glede na objekt in odvajanje deževnice je mogoče izvesti različne oblike streh
cantilever racking warehouse
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
cantilever racking
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
cantilever racking
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Halle
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Bühnen
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Bühnen
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal-Bühnen

Odri za konzolne regale – maksimalen izkoristek prostora za učinkovito skladiščenje

Iščete učinkovit način za optimalno izrabo omejenega prostora za skladiščenje? Z našimi odri za konzolne regale lahko ustvarite dodatne skladiščne zmogljivosti in čim bolj izkoristite prostor. Ti odri za številne različice konzolnih regalov omogočajo shranjevanje dolgega blaga, cevi in velikega blaga, površina odra pa se lahko učinkovito uporablja kot delovno mesto, območje za komisioniranje ali kot dodaten prostor za skladiščenje. Naši Konzolni regali so idealna možnost za varno in prostorsko varčno skladiščenje težkih tovorov.

Lahka bremena – učinkovito skladiščenje različnega blaga

V naših konzolnih regalih ni mogoče skladiščiti le težkega in velikega blaga – učinkovito lahko skladiščite tudi lahka bremena. Ne glede na to, ali gre za lesene letve, kovinske cevi ali druge podolgovate predmete: naši visokokakovostni regalni sistemi ponujajo prilagodljive možnosti shranjevanja. Z nastavljivimi regalnimi konzolami lahko regale prilagodite velikosti in obliki lahkega blaga ter optimalno izkoristite razpoložljivi prostor.

pallet racking system for DIY stores
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für leichte Lasten
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für leichte Lasten
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für leichte Lasten
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für leichte Lasten
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für leichte Lasten

Prilagojeno svetovanje o različicah konzolnih regalov in alternativah konzolnim regalom za vaše potrebe

Naša obsežna paleta izdelkov že ponuja različne rešitve za različne načine uporabe. Če pa imate posebne zahteve ali iščete prilagojen regalni sistem za vaše specifične potrebe glede skladiščenja, vam bomo z veseljem pomagali. Naša izkušena ekipa strokovnjakov in inženirjev bo tesno sodelovala z vami, da bi razumela vaše potrebe in razvila prilagojene rešitve za skladiščenje. Še danes se obrnite na nas in se pogovorite o svojih posebnih zahtevah. Ponujamo vam osebno svetovanje in skupaj z vami bomo določili najboljše možnosti za vaše individualne potrebe.

Zahtevajte individualni posvet še danes Posvetovanje

Posvetovanje 

Zaupajte v naše izkušnje in kakovost

OHRA je že vrsto let zanesljiv partner za visokokakovostne visokozmogljive regale in regalne sisteme. Velik pomen pripisujemo kakovosti in zadovoljstvu strank. Naši konzolni regali po meri so izdelani po najvišjih standardih ter ponujajo robustno in zanesljivo rešitev za vaše potrebe po skladiščenju.

Naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje v panogi pa nam omogočajo, da izpolnimo tudi najkompleksnejše zahteve in ponudimo konzolne regale po meri. S podjetjem OHRA imate ob sebi partnerja, ki vam bo pomagal od svetovanja do načrtovanja in namestitve.

Reference

Arabesque
Ulma
Solvaro
Budmax
FX Ruch
Arabesque

Arabesque

Podjetje Arabesque, največji distributer gradbenih materialov in zaključnih izdelkov v Romuniji, je močno povečalo svoje skladiščne zmogljivosti: V novem skladišču v Bukarešti so postavljeni konzolni regali OHRA s skupno dolžino več kot 250 metrov z višino do 5280 milimetrov. Novi regalni sistem zahteva veliko manj prostora kot prejšnje skladiščenje na tleh, zato ima podjetje Arabesque zdaj spet dovolj prostora za širjenje in povečevanje ponudbe izdelkov. To pomeni, da je mogoče zahteve strank zanesljivo izpolnjevati tudi v prihodnosti.

K zgodbi o uspehu

Ulma

Ulma

Podjetje ULMA Construction je z namestitvijo konzolnega regala podjetja OHRA v samo šestih mesecih ustvarilo nove skladiščne zmogljivosti za opažne plošče. 58 metrov dolg zunanji regal s streho in obloženo zadnjo steno je bil posebej prilagojen različnim velikostim vezanih plošč, saj se medosne razdalje med stebri znotraj regala razlikujejo. Tako je mogoče skladiščiti plošče vseh velikosti, ne da bi se te med skladiščenjem upognile.

K zgodbi o uspehu

Solvaro

Solvaro

Orodja za globoko vlečenje so draga, po meri izdelana orodja, ki so individualno prilagojena vsaki komponenti, ki jo je treba proizvesti. Za shranjevanje dragocenega orodja, ki tehta do sedem ton, je podjetje Solvaro na svoji lokaciji v Szekszárdu na Madžarskem namestila posebne regale podjetja OHRA. Vsak skladiščni predal je mogoče individualno oblikovati glede na velikost orodja. Poleg tega je omogočen neposreden dostop do orodij, ki jih je zato mogoče hitro prepeljati do stiskalnice za globoko vlečenje. Hkrati so orodja za globoko vlečenje zaradi prilagojene konstrukcije regala ves čas zaščitena pred poškodbami.

K zgodbi o uspehu

Budmax

Budmax

Novi regali za težka bremena podjetja OHRA podjetju Budmax, enemu največjih trgovcev z gradbenim materialom v Bolgariji, omogočajo učinkovito skladiščenje blaga v vrečah. Konstrukcija iz trdnih vroče valjanih jeklenih profilov omogoča visoko nosilnost predelkov regalov, ki znaša 5000 kilogramov. Regali z višino stojal 4580 milimetrov podjetju Budmax omogočajo, da palete z blagom v vrečah, ki tehtajo do 1200 kilogramov, zdaj skladišči na štirih ravneh, kar omogoča bistveno boljšo izrabo prostora ter lažji in hitrejši dostop do izdelkov.

K zgodbi o uspehu

FX Ruch

FX Ruch

Trgovec z gradbenim materialom FX Ruch je z 22 konzolnimi in paletnimi regali podjetja OHRA popolnoma preuredil svojo prodajalno v Radolfzellu. S skladiščno halo, velikim skladiščem na prostem in prostorom za dostop z vozili imajo zdaj stranke na voljo več izdelkov in hitrejši dostop do njih. Z regali, prilagojenimi za najrazličnejše blago, je podjetje lahko združilo visoko skladiščno zmogljivost z bistveno učinkovitejšimi logističnimi procesi.

 

K zgodbi o uspehu