Skoči na glavno vsebino

Drsne police Posebej prilagodljivi drsni regalni sistemi za učinkovito skladiščenje

Zahtevajte ponudbo Posvetovanje

Pri drsnih regalnih sistemih so vrste drsnih polic postavljene neposredno druga ob drugi, brez prehodov. Šele ko želite dostopati do skladiščnega blaga, ročno ali električno premaknete potrebne regale, da ustvarite prehod. Drsni regalni sistemi OHRA vam tako ponujajo možnost optimalne izrabe utesnjenega skladiščnega prostora in učinkovite organizacije blaga. Z varčevanjem s prostorom ustvarite tudi popoln pregled nad skladiščnim blagom in skupinami izdelkov, kar vam prihrani čas in vire.

Izzivi tesnih skladiščnih hal

V skladiščih z omejenim prostorom je težko namestiti dovolj regalov za učinkovito shranjevanje vsega blaga. Čas, porabljen za premikanje po skladišču ter iskanje želenega blaga, močno ovira delovne procese. V tesnih skladiščih je lahko otežena tudi dostopnost. Drsni regalni sistemi so tu prava izbira, saj drsne regalne police omogočajo dober izkoristek prostora. Kompaktna zasnova in možnost premikanja regalov z drsnimi policami po tirnicah omogočata optimalno izrabo razpoložljivega prostora. Zato zagotavljajo jasen pregled in organizacijo.

[Translate "Slovenia"] Verschieberegal
[Translate "Slovenia"] Verschieberegal
[Translate "Slovenia"] Verschieberegal

Zakaj so drsni regalni sistemi prava izbira

Drsni regalni sistemi ponujajo številne prednosti, ki optimizirajo upravljanje skladišča in povečujejo učinkovitost vaših postopkov:

 • kompakten shranjevalni sistem na omejenem prostoru
 • pomični vozički, odporni na torzijo, za nemoteno premikanje
 • možnost naknadne vgradnje v obstoječe skladiščne prostore
 • možnost izvedbe regalnih celic, dolgih do 60 metrov
 • nosilnost do 200 ton
 • zaščita pred krajo dragocenega blaga, če so vrste drsnih polic potisnjene skupaj

Pošljite povpraševanje

[Translate "Slovenia"] Vorteile von Verschieberegale
[Translate "Slovenia"] Vorteile von Verschieberegale
[Translate "Slovenia"] Vorteile von Verschieberegale

Visokokakovostni drsni regalni sistemi OHRA

Ogromen pomen pripisujemo kakovosti in trajnosti. Naši drsni regalni sistemi so izdelani iz visokokakovostnih materialov, odlikuje pa jih naslednje:

 • Robustna konstrukcija: Naši drsni regalni sistemi so izdelani iz robustnih jeklenih profilov, ki prenesejo velike obremenitve in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.
 • Rešitve po meri: Ponujamo vam prilagojene možnosti konfiguracije drsnih polic, s katerimi lahko drsne regalne sisteme prilagodite svojemu specifičnemu skladišču.
 • Zanesljiv servis: Naša izkušena ekipa vam bo stala ob strani od svetovanja in načrtovanja do namestitve drsnih regalnih sistemov.

Drsni regalni sistemi za industrijo aluminija

Drsne police za trgovino z lesom

Reference

Agnew Timber
Superwood
J. Stocker Fensterbau AG,
RBB Aluminium
Mundinger Transport
Agnew Timber

Agnew Timber

Učinkovitejše skladiščenje in komisioniranje

K zgodbi o uspehu

Superwood

Superwood

Kompaktno, pred dežjem zaščiteno skladiščenje v bližini proizvodne hale

K zgodbi o uspehu

J. Stocker Fensterbau AG,

J. Stocker Fensterbau AG,

Nov sistem pomičnih regalov OHRA je podjetju J. Stocker Fensterbau AG omogočil, da je z zgolj nekoliko več dodatnega prostora bistveno povečalo svoje zmogljivosti za skladiščenje tramov.

K zgodbi o uspehu

RBB Aluminium

RBB Aluminium

Podjetje RBB Aluminium AG je na svojem sedežu v kraju Wallscheid v gorovju Eifel postavilo še eno skladiščno halo, v kateri so skladiščeni do 6 metrov dolgi aluminijasti profili. 

K zgodbi o uspehu

Mundinger Transport

Mundinger Transport

Mundinger Transport, špediter z jeklenimi predali za prevoz paličnega materiala, v svojem novem skladišču v Rudersbergu v zvezni deželi Baden-Württemberg blago ves čas premika z viličarji.

K zgodbi o uspehu

Za konzolne regale Drsni regalni sistemi: Svetovanje in ponudbe na zahtevo. 

Pošljite individualno povpraševanje

Pogosto zastavljena vprašanja

Drsne police so primerne za uporabo v različnih panogah, vključno z naslednjimi:

 • Skladiščenje in logistika
 • Industrija in proizvodnja
 • Trgovina na drobno in debelo
 • - Arhiviranje in upravljanje dokumentov
 • - Avtomobilska industrija
 • - Živilska industrija

Naše rešitve za posamezne panoge

Drsne regalne police so nameščene na tirnicah, ki so vgrajene v tla ali pritrjene na talno površino. Drsne police regalov je mogoče vodoravno premikati vzdolž vodil, da tako ustvarite širše prehode in olajšate dostop do blaga.

 

Da, drsne regalne police je mogoče prilagoditi zahtevam skladišča. Izberete lahko različne višine, širine in globine regalov ter tako optimalno izkoristite razpoložljivi prostor. Opremljene so lahko tudi z dodatnimi funkcijami, kot so varnostni sistemi, razsvetljava in programska oprema za upravljanje zalog.

Če uporaba drsnih regalnih sistemov iz različnih razlogov ni mogoča, lahko za izpolnitev svojih zahtev izberete druge vrste regalov.

Drugi konzolni regali