Skoči na glavno vsebino

Dvostranski konzolni regal Platzsparende Kragarmregale für die Innen- und Außenlagerung

Zahtevajte ponudboPosvetovanje

cantilever racking for the metal trade

Dvostranski konzolni regali OHRA vam ponujajo možnost optimalne izrabe skladiščnega prostora in učinkovite organizacije blaga. Z robustno zasnovo in polnjenjem z obeh strani povečujejo zmogljivost skladiščenja in zagotavljajo jasen pregled nad skladiščnim blagom.

Za koga je primeren dvostranski konzolni regal

Zaradi kombinacije varčevanja s prostorom, učinkovitega skladiščenja in boljše dostopnosti so dvostranski konzolni regali močan partner za vaše skladišče. Dvostranski regalni sistemi se uporabljajo zlasti pri obdelavi kovin in lesa ali v gradbeništvu. Skladiščenje dolgega blaga z dvostranskimi konzolnimi regali velja za posebej ekonomično, saj je mogoče pregledno organizirati velike količine materiala različnih dimenzij in dolžin.

cantilever racking system for storing timber
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für die Lagerung von Spanplatten. Doppelseitig, pulverbeschichtet.
Cantilever racking with roof
[Translate "Slovenia"] Kragarmregalanlage, doppelseitig, mit Dach. Großer Dachüberstand.
Cantilever racking for storing tiles
[Translate "Slovenia"] Optimale Präsentation und Lagerung von Fliesen und Steinplatten.
Cantilever racking with inclined arms
[Translate "Slovenia"] Lagerung von Langgut in Kragarmregalen. Die Kragarme haben eine Neigung von 20°.

Prednosti dvostranskih konzolnih regalov

Dvostranski konzolni regali vam ponujajo številne prednosti za optimizacijo upravljanja skladišča:

Fleksibilnost in prilagodljivost: Naši dvostranski konzolni regali so zasnovani modularno in jih lahko prilagodite svojim individualnim zahtevam pri skladiščenju. Izberete lahko različne višine, širine in globine regalov ter tako optimalno izkoristite razpoložljivi prostor.

  • Varnost in stabilnost: Regalne konzole konzolnih regalov so varno pritrjene na stojalo in zagotavljajo stabilno shranjevanje dolgega blaga – tudi pri neuravnoteženem tovoru ali neenakomerni uporabni globini.
  • Velika skladiščna zmogljivost: S polnjenjem na obeh straneh regala vam dvostranski konzolni regali omogočajo, da v skladišču shranite več dolgega blaga in tako učinkovito izkoristite razpoložljivi prostor.
cantilever racking
[Translate "Slovenia"] Kragarmregalanlage, doppelseitig, pulverbeschichtet.

Velika skladiščna zmogljivost: S polnjenjem na obeh straneh regala vam dvostranski konzolni regali omogočajo, da v skladišču shranite več dolgega blaga in tako učinkovito izkoristite razpoložljivi prostor.

- Enostavna dostopnost: Zahvaljujoč odprti zasnovi regalnih konzol imate vedno hiter dostop do svojega blaga v dvostranskem konzolnem regalu. Prihranek časa zagotavlja še učinkovitejše delovne procese.

Dvostranski konzolni regali v običajni izjemni kakovosti OHRA

Dvostranski konzolni regal je sestavljen iz enakega profila stojala kot enostranska izvedba. Vendar sta obe strani regala opremljeni z nogami in regalnimi konzolami. Tako boste imeli več prostora za shranjevanje. Naše dvostranske konzolne regale odlikujejo tudi naslednje značilnosti:

  • 20-letno jamstvo proti rjavenju: Prepričani smo o kakovosti svojih izdelkov in vam ponujamo 20-letno jamstvo proti rjavenju.
     
  • Visokokakovostno praškasto lakiranje: Namesto mokrega barvanja uporabljamo visokokakovostno praškasto lakiranje. Zato so naši regali optimalno površinsko zaščiteni in zaščiteni pred korozijo.
     
  • Izjemna kakovost: Namesto pločevine uporabljamo vroče valjane jeklene profile, da zagotovimo robustnost in trajnost naših regalov.

Reference

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Konzolni regali OHRA podjetju Maderas Besteiro omogočajo učinkovito skladiščenje lesa dolžine do 13,5 metra, individualno prilagojeni paletni regali z do 15 skladiščnimi ravnmi pa zagotavljajo veliko prostora tudi za raznolike izdelke iz visokotlačnih laminatov (HPL). V primerjavi s prejšnjim talnim skladiščenjem in zastarelimi regali je lahko podjetje Maderas Besteiro na enaki skladiščni površini povečalo svoje skladiščne zmogljivosti za 20 odstotkov, pospešilo postopke skladiščenja in pridobivanja iz skladišča za 30 odstotkov ter zmanjšalo poškodbe skladiščenega blaga za 70 odstotkov.

K zgodbi o uspehu

Borovi

Borovi

Madžarsko podjetje za trgovino z lesom Borovi Impex Nagyker je s konzolnimi regali podjetja OHRA več kot podvojilo svoje skladiščne zmogljivosti. Pet 24 metrov dolgih konzolnih regalov s sedmimi nivoji za skladiščenje omogoča lažji dostop do posameznih predmetov v primerjavi s prejšnjim sistemom skladiščenja na tleh. Regali so opremljeni s strešno in stensko konstrukcijo in blago ščitijo tudi pred vremenskimi vplivi. Z novimi regali lahko podjetje svoje stranke oskrbuje 30 odstotkov hitreje, poškodbe zalog pa so se zmanjšale za 40 odstotkov.

K zgodbi o uspehu

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodilni proizvajalec počitniških vozil v Evropi, je novo skladišče v Jandelsbrunnu za neposredno oskrbo sodobne proizvodnje karoserij opremil s konzolnimi in paletnimi regali podjetja OHRA. To pomeni, da je mogoče učinkovito skladiščiti različne materiale, kot so lepila, koluti aluminija in stekloplastike, paketi iz vezanega lesa, PVC tla, letve iz lesa in poliuretanske pene. Mrežasta dna v paletnih regalih in ponekod tudi v konzolnih regalih omogočajo poleg tega fleksibilno skladiščenje najrazličnejših zabojev oz. paketov ter pripomočkov za nakladanje. Regali so prepričali tudi s svojo visoko nosilnostjo – osem metrov visoki konzolni regali lahko nosijo do 12 ton na stojalo, paletni regali pa imajo nosilnost predelkov do 2,4 tone. OHRA je navdušila tudi zaradi preproste izpolnitve visokih zahtev za protipožarne instalacije: V vsakega od robov stojal sta bili na primer izvrtani dve 80-milimetrski luknji, da je bilo mogoče skozi njiju speljati cevi škropilnega sistema. Ta rešitev se ni le izkazala za posebej varčno s prostorom, temveč so kabli tako tudi dobro zaščiteni pred poškodbami.

K zgodbi o uspehu

Rubio Careco

Rubio Careco

Francosko podjetje za razgradnjo avtomobilov Rubio Caréco je z novim regalnim sistemom podjetja OHRA svoje skladiščne zmogljivosti za izrabljene avtomobile povečalo za petkrat. 108 na novo nameščenih dvostranskih konzolnih regalov na vsaki skladiščni ravni in strani ponuja nosilnost do 2200 kilogramov. Z višino regala 7600 milimetrov je bilo izvedenih pet skladiščnih ravni. To pomeni, da je zdaj na isti površini namesto 216 mogoče skladiščiti kar 1080 avtomobilov – in to veliko varneje in učinkoviteje kot pri starem talnem skladiščenju.

K zgodbi o uspehu

Arabesque

Arabesque

Podjetje Arabesque, največji distributer gradbenih materialov in zaključnih izdelkov v Romuniji, je močno povečalo svoje skladiščne zmogljivosti: V novem skladišču v Bukarešti so postavljeni konzolni regali OHRA s skupno dolžino več kot 250 metrov z višino do 5280 milimetrov. Novi regalni sistem zahteva veliko manj prostora kot prejšnje skladiščenje na tleh, zato ima podjetje Arabesque zdaj spet dovolj prostora za širjenje in povečevanje ponudbe izdelkov. To pomeni, da je mogoče zahteve strank zanesljivo izpolnjevati tudi v prihodnosti.

K zgodbi o uspehu

Za vaš dvostranski konzolni regal: nasveti in ponudbe po naročilu.

Pošlji individualno zahtevo 

Pogosta vprašanja

Dvostranski konzolni regali so primerni za polnjenje na obeh straneh, medtem ko enostranske regale polnimo samo z ene strani. Zato dvostranski konzolni regali ponujajo dvakrat večjo skladiščno zmogljivost in omogočajo učinkovito izrabo razpoložljivega prostora.

Dvostranski konzolni regali ponujajo večje zmogljivosti skladiščenja in omogočajo skladiščenje dolgega blaga na obeh straneh regala. S tem je prostor, ki je na voljo, optimalno izkoriščen, dostopnost do blaga pa je boljša.

Da, dvostranski konzolni regali so primerni tudi za skladiščenje na prostem. Vendar je priporočljivo izbrati različico s streho, da skladiščno blago zaščitite pred vremenskimi vplivi in zagotovite daljšo življenjsko dobo regalov.

 

Da, dvostranske konzolne regale lahko prilagodite svojim individualnim potrebam po skladiščenju. Po potrebi lahko izberete takšno višino, širino in globino regalov, da optimalno izkoristite razpoložljivi prostor in varno shranite skladiščno blago.

Dvostranski konzolni regali so še posebej koristni v različnih panogah, vključno s kovinsko, lesno, gradbeno, mizarsko, jeklarsko in drugo industrijo, kjer igra skladiščenje dolgega blaga pomembno vlogo.

 

Čeprav je mogoče dvostranski konzolni regal prilagoditi, obstaja možnost, da se ne bo popolnoma prilegal hali. Kljub temu vam ponujamo širok izbor drugih vrst regalov, ki bodo vsekakor izpolnili vaše zahteve.

Na pregled

Zahtevek za ponudbo

Z veseljem vam bomo svetovali in vam poslali ponudbo na zahtevo

Zahtevajte osebno ponudbo zdaj