Skoči na glavno vsebino

Težkonosilni konzolni regali Enostavno in varno shranjevanje težkega blaga

Zahtevajte ponudboPosvetovanje

OHRA je vaš strokovnjak za visokokakovostne težkonosilne konzolne shranjevalne regale, regalne sisteme in skladišča. Vemo, da sta stabilnost in varnost pri skladiščenju težkega blaga izjemnega pomena. V trgovini z jeklom, gradbenimi materiali in lesom se med drugim na težkonosilnih konzolnih regalih skladiščijo posebno težki materiali.

Zakaj uporabljati težkonosilne konzolne regale?

Konzolni regali OHRA so izdelani iz vroče valjanih jeklenih profilov in so izjemno robustni – tudi ko se zahteve glede nosilnosti povečajo. Naši konzolni regali s standardno nosilnostjo regalnih konzol do 2500 kg in nosilnostjo stojal do 10.000 kg zlahka prenesejo težka bremena. Ne glede na to, ali gre za cevi, pločevino, opeko, snope lesa, kolute ali težke palete z dolgim blagom – naši konzolni regali so primerni za najrazličnejše težko blago. Hkrati visoka kakovost zagotavlja varno shranjevanje v zaprtih prostorih in na prostem.

[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für Schwerlasten
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für Schwerlasten
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für Schwerlasten
[Translate "Slovenia"] Kragarmregal für Schwerlasten

Vaše prednosti s težkonosilnimi konzolnimi regali OHRA

Načelo regalnih konzol je preprosto, vendar ga je družba OHRA v celoti premišljeno uporabila. Konzolni regali so primerni za skladiščenje dolgega in težkega blaga v skoraj vseh trgovskih in industrijskih panogah.

  • Stabilna stojala in regalne konzole iz robustnih toplo valjanih jeklenih profilov IPE s polnimi stenami
  • Po meri ali v standardni izvedbi: Primerno za skoraj vsakršne zahteve
  • Dolgoročna zanesljivost, stabilnost in varnost
  • Prilagodljivost različnim velikostim in masam blaga
  • Vpenjalni sistem za regalne konzole za hitro in prilagodljivo nastavitev ravni
  • Upoštevanje tehničnih zahtev in veljavnih standardov

Obrnite se na nas

Zaupajte našemu strokovnemu znanju

Z desetletji izkušenj na področju tehnologije skladiščenja smo vaš zanesljiv partner pri skladiščenju težkega blaga v težkonosilnih konzolnih regalih. Razvoj in proizvodnja potekata izključno v Nemčiji. Zato naši težkonosilni konzolni shranjevalni regali izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in ponujajo zanesljivo rešitev za vaše potrebe po skladiščenju.

Reference

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Konzolni regali OHRA podjetju Maderas Besteiro omogočajo učinkovito skladiščenje lesa dolžine do 13,5 metra, individualno prilagojeni paletni regali z do 15 skladiščnimi ravnmi pa zagotavljajo veliko prostora tudi za raznolike izdelke iz visokotlačnih laminatov (HPL). V primerjavi s prejšnjim talnim skladiščenjem in zastarelimi regali je lahko podjetje Maderas Besteiro na enaki skladiščni površini povečalo svoje skladiščne zmogljivosti za 20 odstotkov, pospešilo postopke skladiščenja in pridobivanja iz skladišča za 30 odstotkov ter zmanjšalo poškodbe skladiščenega blaga za 70 odstotkov.

K zgodbi o uspehu

Borovi

Borovi

Madžarsko podjetje za trgovino z lesom Borovi Impex Nagyker je s konzolnimi regali podjetja OHRA več kot podvojilo svoje skladiščne zmogljivosti. Pet 24 metrov dolgih konzolnih regalov s sedmimi nivoji za skladiščenje omogoča lažji dostop do posameznih predmetov v primerjavi s prejšnjim sistemom skladiščenja na tleh. Regali so opremljeni s strešno in stensko konstrukcijo in blago ščitijo tudi pred vremenskimi vplivi. Z novimi regali lahko podjetje svoje stranke oskrbuje 30 odstotkov hitreje, poškodbe zalog pa so se zmanjšale za 40 odstotkov.

K zgodbi o uspehu

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodilni proizvajalec počitniških vozil v Evropi, je novo skladišče v Jandelsbrunnu za neposredno oskrbo sodobne proizvodnje karoserij opremil s konzolnimi in paletnimi regali podjetja OHRA. To pomeni, da je mogoče učinkovito skladiščiti različne materiale, kot so lepila, koluti aluminija in stekloplastike, paketi iz vezanega lesa, PVC tla, letve iz lesa in poliuretanske pene. Mrežasta dna v paletnih regalih in ponekod tudi v konzolnih regalih omogočajo poleg tega fleksibilno skladiščenje najrazličnejših zabojev oz. paketov ter pripomočkov za nakladanje. Regali so prepričali tudi s svojo visoko nosilnostjo – osem metrov visoki konzolni regali lahko nosijo do 12 ton na stojalo, paletni regali pa imajo nosilnost predelkov do 2,4 tone. OHRA je navdušila tudi zaradi preproste izpolnitve visokih zahtev za protipožarne instalacije: V vsakega od robov stojal sta bili na primer izvrtani dve 80-milimetrski luknji, da je bilo mogoče skozi njiju speljati cevi škropilnega sistema. Ta rešitev se ni le izkazala za posebej varčno s prostorom, temveč so kabli tako tudi dobro zaščiteni pred poškodbami.

K zgodbi o uspehu

Rubio Careco

Rubio Careco

Francosko podjetje za razgradnjo avtomobilov Rubio Caréco je z novim regalnim sistemom podjetja OHRA svoje skladiščne zmogljivosti za izrabljene avtomobile povečalo za petkrat. 108 na novo nameščenih dvostranskih konzolnih regalov na vsaki skladiščni ravni in strani ponuja nosilnost do 2200 kilogramov. Z višino regala 7600 milimetrov je bilo izvedenih pet skladiščnih ravni. To pomeni, da je zdaj na isti površini namesto 216 mogoče skladiščiti kar 1080 avtomobilov – in to veliko varneje in učinkoviteje kot pri starem talnem skladiščenju.

K zgodbi o uspehu

Arabesque

Arabesque

Podjetje Arabesque, največji distributer gradbenih materialov in zaključnih izdelkov v Romuniji, je močno povečalo svoje skladiščne zmogljivosti: V novem skladišču v Bukarešti so postavljeni konzolni regali OHRA s skupno dolžino več kot 250 metrov z višino do 5280 milimetrov. Novi regalni sistem zahteva veliko manj prostora kot prejšnje skladiščenje na tleh, zato ima podjetje Arabesque zdaj spet dovolj prostora za širjenje in povečevanje ponudbe izdelkov. To pomeni, da je mogoče zahteve strank zanesljivo izpolnjevati tudi v prihodnosti.

K zgodbi o uspehu

Za vaš težkonosilni konzolni regal: Svetovanje in ponudbe na zahtevo. 

Pošljite povpraševanje zda

Pogosto zastavljena vprašanja