Skoči na glavno vsebino

Desguaces Eduardo

Galerija

cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage
cantilever racking for vehicle storage

Desguaces Eduardo: več prostora za izrabljena vozila v zunanjem skladišču

Podjetje za razgradnjo avtomobilov Desguaces Eduardo je s konzolnimi regali OHRA občutno razširilo svoje skladiščne zmogljivosti za izrabljena vozila v svojih prostorih v kraju Ibeas de Juarros v severni španski provinci Burgos. Vozila so doslej skladiščili na tleh na površini 25.000 kvadratnih metrov, zaradi visoke nosilnosti regalov pa bodo odslej avtomobile do 2 ton teže lahko skladiščili na štirih nivojih. 

Konzolni regali ne omogočajo samo večjega števila shranjenih vozil na kvadratni meter, temveč tudi hiter dostop do posameznih vozil. V nasprotju z zlaganjem izrabljenih vozil eno na drugega, ki je običajno pri razgradnji avtomobilov, je pri skladiščenju s konzolnimi regali mogoče vozila odvzemati s katerega koli nivoja. Hkrati se močno izboljša tudi varnost pri delu. 

Glavni razlog, da se je podjetje Desguaces Eduardo odločilo za sistem regalov vodilnega proizvajalca konzolnih regalov na evropskem trgu, sta bili njihova nosilnost in zanesljivost. Vsi nosilni elementi regalov OHRA so namreč izdelani iz polnostenskega, vroče valjanega jekla. Tako 5680 milimetrov visoka stojala regalov, nameščenih pri podjetju Desguaces Eduardo, prenesejo obremenitev do 3 tone na vsaki strani. Vsaka od 1800 milimetrov dolgih regalnih konzol pa zagotavlja nosilnost 1000 kilogramov. Vsak regal je sestavljen iz dveh stojal, zato je mogoče na vsako raven shraniti en avtomobil s težo največ 2000 kilogramov (na najnižji ravni so vozila postavljena neposredno na nogah regala). Jekleni polnostenski profili – v primerjavi z regali iz pločevinastih profilov – zagotavljajo potrebno trdnost, da se profili med udarci ne upognejo. 

Skupno je podjetje OHRA podjetju za razgradnjo avtomobilov iz severne Španije dostavilo 37 regalov. Ob koncu leta 2018 je podjetje Desguaces Eduardo močno razširilo kapacitete za shranjevanje in omogočilo hitrejši dostop do vozil. 

O podjetju Desguaces Eduardo:

Podjetje Desguaces Eduardo je bilo ustanovljeno leta 1984 in je od leta 2004 pooblaščeni center za razgradnjo in ustrezno odstranjevanje izrabljenih vozil. Razgradnjo izrabljenih vozil izvajajo skladno z veljavnimi okoljskimi predpisi. Podjetje ima prostore v kraju Ibeas de Juarros v španski provinci Burgos.