Skoči na glavno vsebino

Brentjens

Galerija

pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised

Hitri pregled nad raznolikimi izdelki

Nizozemska trgovina z lesom in gradbenimi izdelki Brentjens je bistveno razširila skladiščne zmogljivosti svojega zbirnega centra na lokaciji Haelen s konzolnimi regali OHRA v skupni dolžini 186 metrov. Kot posebno konstrukcijo je podjetje OHRA dobavilo tudi 3 metre globok paletni regal s pregradnimi deli, v katerega je mogoče »vstaviti« drogove in lesene letve – stranke, ki stojijo pred regalom, lahko takoj vidijo prerez skladiščenega blaga.

Visoka nosilnost za plošče in dolgo blago
Z novimi konzolnimi regali je trgovina Brentjens pridobila veliko prostora za shranjevanje plošč in dolgega blaga. Okoli 6 metrov visoki regali zagotavljajo šest nivojev za shranjevanje, vsaka od 1,2 metra globokih regalnih konzol ima nosilnost do 755 kilogramov. Vse komponente regalov so pobarvane v želeno barvo »svetlo siva« (RAL 7035) in se tako harmonično prilegajo celostni podobi podjetja Brentjens.

Dvojni regal s predelki za letve in deske
Da bi lahko veliko število različnih letev, desk in gradbenega lesa skladiščili in strankam predstavili na pregleden način, je trgovina Brentjens konzolne regale dopolnila z 12 metrov širokim »priključnim regalom«: Gre za dva skoraj 2,6 metra visoka paletna regala, ki sta postavljena en za drugim. Oba meter globoka okvirja sta med seboj trdno povezana z 1 meter dolgim distančnikom. Tako dobimo dvojen regal z globino predelkov 3 metre.

Da bi dosegli neprekinjeno skladiščno površino, je podjetje OHRA v skladiščne ravni kot dno vgradilo iverne plošče. Razdeljene so z 18 milimetrov debelimi ivernimi ploščami, ki jih je trgovina Brentjens montirala sama. Tako dobimo predelke različnih širin, v katere je mogoče preprosto vzdolžno vstaviti letve in deske. V vsakem predelku je samo ena vrsta izdelkov – tako lahko stranka zelo hitro najde želene prereze in ima hiter dostop do želenega blaga. Zgornji del regala se uporablja tudi »klasično« kot paletni oz. polični regal in zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje najrazličnejših materialov.

O trgovini Brentjens Bouwproducten:
V času svojega skoraj 60-letnega obstoja se je trgovina Brentjens razvila iz trgovine z lesenim in ploščnim materialom v ponudnika celostnih storitev s široko paleto gradbenih izdelkov. Na lokacijah Haelen in Gronsfeld bodo strokovnjaki našli les, plošče in gradbeni material ter zbirni center za orodje, gradbeni in dekorativni material. V sodobni delavnici je možno tudi izdelati izdelke po meri stranke.