Skoči na glavno vsebino

Fikszo

Galerija

Kupec je na Nizozemskem in v Belgiji, eden največjih dobaviteljev notranje opreme kot so drsna vrata, stenske in stropne plošče, dekorativne letve, podstavki in senčila za okna in vrata.

Pred zagonom nove opreme je potekalo skladiščenje in komisioniranje v sedmih različnih halah. Zaposlenih je bilo 14 sodelavcev. Kot pripomoček je bil uporabljen čelni viličar.

Naloga je bila skladiščenje in komisioniranje združiti na en prostor s čim manj osebja. Ozirati se je bilo potrebno na glavne produkte različnih velikosti in tež.

Glavne značilnosti pri iskanju rešitev v sodelovanju s firmo Köttgen: ena centrala, 12 m visoko skladišče s tremi avtomatskimi regalnimi napravami (RGB), skupno 5 sodelavcev za upravljanje skladišča, možnost skladiščenja 4,8 m dolgega blaga v višino 10 m.

Tri avtomatske dvigalne naprave (RGB) oskrbujejo ustrezna skladiščna mesta s pomočjo računalniško podprtega avtomatskega upravljanja. Komisionira se s sovozečim skladiščnim osebjem in sicer do štiri naročila istočasno.

Kupec se je odločil za učinkovit avtomatski sistem (RBG), ne da bi se popolnoma odpovedal ročnemu krmiljenju. Ta skladiščna oprema ponuja enormne prihranke pri stroških poslovanja in prihranek pri prostoru.

Vprašajte nas. Kot glavni izvajalec vam s tem sistemom ponujamo zanimivo in gospodarno rešitev za vaše skladišče.