Skoči na glavno vsebino

Fries GmbH & Co.KG

Galerija

Trgovec z lesom Fries že 50 let dobavlja les in lesne izdelke v lesno obrtno panogo. Družinsko pojetje z več kot 400 zaposlenimi je poznano kot vodilni trgovec z lesom v severni in vzhodni Nemčiji.

V fazi urejanja centrale v Kielu je bila naša naloga, z regali opremiti dve novozgrajeni skladiščni hali za KVH in lesene plošče. Za lesne izdelke so bili naši robustni konzolni regali idealna rešitev.

V hali za KVH (vezan les) plošče se lahko ustrezno blago skladišči do višine 5.500 mm. Dvostranski konzolni regali z dolžino konzol 1.200 mm, so zgrajeni tako, da z lahkoto sprejmejo pakete, težke do 650 kg/m3. Rokovanje se vrši z bočnim viličarjem..

V hali za ploščati material (iverice, iverali…) so konzole dolge do 2.100 mm in so idealne za ta material. Višina skladiščenja je do 6.500 mm, rokovanje poteka z štiripotnim viličarjem, ki je opremljen z komisionirno platformo.

Dodatno so se dobavili novi konzolni regali za predelavo starih obstoječih regalov v starih halah. Stare regale so naši monterji demontirali in spet strokovno postavili na novih mestih.

Za skladiščenje drugih produktov kot npr. talne obloge , tepihe, so se predelali obstoječi paletni regali tako, da za pripravo blaga za transport ni potrebnih širokih poti.

Za razpoložljiv odprt prostor, dobavlja OHRA vroče cinkane konzolne regale s strešno kritino, tako da se skladiščeni les zašiti pred dežjem in istočasno lahko diha. Za razpoložljiv odprt prostor, dobavlja OHRA vroče cinkane konzolne regale s strešno kritino, tako da se skladiščeni les zašiti pred dežjem in istočasno lahko diha.

OHRA je to nalogo rešila v veliko zadovoljstvo kupca. Ta je imel samo enega sogovornika za novo gradnjo, kot tudi za predelavo obstoječega skladiščnega sistema. OHRA je to nalogo rešila v veliko zadovoljstvo kupca. Ta je imel samo enega sogovornika za novo gradnjo, kot tudi za predelavo obstoječega skladiščnega sistema.