Skoči na glavno vsebino

Gerbrich

Galerija

Odprta vrata visoki učinkovitosti

Podjetje Gerbrich, proizvajalec notranjih, protipožarnih in varnostnih vrat s sedežem v kraju Velké Opatovice na Češkem, je skladišče v svojem novem proizvodnem objektu opremilo s konzolnimi regali podjetja OHRA. Regali iz vroče valjanih jeklenih profilov omogočajo visoko nosilnost in tanko zasnovo. Gerbrich je tako lahko na razpoložljivem prostoru ustvaril precejšnjo skladiščno zmogljivost.

Nova stavba podjetja je logično nadaljevanje razvoja podjetja Gerbrich od majhnega mizarstva, ustanovljenega leta 1897, do proizvodnega podjetja, opremljenega z najsodobnejšo tehnologijo. Za zelo učinkovito proizvodnjo je potrebna zanesljiva dobava potrebnih materialov – ivernih plošč in laminata, vratnih oblog in drugih sestavnih delov, potrebnih za izdelavo vrat.

Pregledno in z neposrednim dostopom

Konzolni regali podjetja OHRA, vodilnega evropskega proizvajalca teh regalnih sistemov, so osnova za učinkovite postopke skladiščenja, ki so za to potrebni: blago in materiale je na različnih nivojih mogoče shraniti urejeno, varno in pregledno ter jih enostavno razvrstiti, na primer po materialu ali dimenzijah. Vsak element je dostopen neposredno, zamudno rokovanje in iskanje pravih kosov ni več potrebno. 

357 ton materiala za proizvodnjo

Stabilni profili iz vroče valjanega jekla hkrati omogočajo visoko nosilnost ob vitki zasnovi. Regali v podjetju Gerbrich so visoki 6500 milimetrov in imajo sedem nivojev shranjevanja, pri čemer ima vsaka od 2 metra dolgih regalnih konzol nosilnost 700 kilogramov. Gerbrich je namestil enostransko regalno vrsto, dolgo 22,5 metra, in dvostransko regalno vrsto, dolgo 19,5 metra: v njih je mogoče skladiščiti material skupne teže 357 ton.

Učinkoviti procesi

Zahvaljujoč podpori podjetja OHRA pri razvoju celotnega koncepta in optimalnim dimenzijam je bilo mogoče sistem natančno prilagoditi proizvodnim zahtevam v podjetju Gerbrich. Danes konzolni regali omogočajo hitro rokovanje, dober pregled nad zalogami in velike skladiščne zmogljivosti ter tako zagotavljajo učinkovito proizvodnjo in nadaljnjo rast podjetja.