Skoči na glavno vsebino

HG COMMERCIALE, Cortaillod (CH)

Galerija

Notranje in zunanje skladišče za gradbeni material

Natančno izdelano po meri vključno z barvanjem

HG COMMERCIALE, eno izmed vodilnih trgovskih podjetjih švicarskega gradbeništva, je svojo novo prodajalno v mestu Cortaillod opremil z regalnimi sistemi podjetja OHRA. Po meri narejena kombinacija konzolnih, paletnih in vertikalnih regalov nudi prostor za široko paleto izdelkov gradbenega materiala.

Z investiciji v novo prodajalno v mestu Cortaillod lahko podjetje HG COMMERCIALE svojim strankam ponudi še širšo in globljo ponudbo izdelkov. Stranke iz gradbenega sektorja, arhitekti in investitorji dobijo tukaj zraven gradbenega materiala tudi orodje ter stenske in talne obloge.

Za varno in učinkovito skladiščenje množice različnega blaga, je podjetje HG COMMERCIALE odpremno in izstavno skladišče prodajnega mesta opremilo s kombinacijo različnih regalnih sistemov OHRA. Podjetje s sedežem v Kerpnu v Nemčiji se je specializiralo za regalne naprave predvsem za področje gradbenega materiala, lesa in kovin. OHRA je za podjetje HG COMMERCIALE s svojimi 40 prodajnimi mesti glavni dobavitelj skladiščne tehnike.

Skladišče v mestu Cortaillod je razdeljeno na zunanje in notranje skladišče. V hali je podjetje OHRA namestilo okrog 60 tekočih metrov konzolnih regalov s šestimi skladiščnimi nivoji in paletne regale s prostorom za 1200 palet. Najvišji skladiščni nivo se nahaja na višini 7,1 metrov. Paletni regal na prostem nudi prostor za dodatnih 600 palet. Za skladiščenje dolgega blaga je bilo zunaj dodatno postavljenih 60 tekočih metrov konzolnih regalov. Vertikalni regali omogočajo zraven tega pregledno skladiščenje letev, profilov in cevi.

Regali OHRA niso natančno prilagojeni blagu, ki ga ponuja podjetje HG COMMERCIALE, le s svojimi dimenzijami, nosilnostjo in dodatno opremo, ampak so prvič izdelani tudi v barvah podjetja: Stojala in okvirji so bili lakirani v RAL 9017, vodila in konzole pa v RAL 1018. S tem se korporativni dizajn trgovskega podjetja nadaljuje vse v skladišče, v katerem stranke prevzemajo njihovo blago.

O podjetju HG COMMERCIALE

Podjetje HG COMMERCIALE je švicarsko trgovsko združenje, ki pod znamko HGC upravlja 40 prodajnih mest z gradbenim materialom in 20 razstav s stenskimi in talnimi oblogami po vsej Švici. Ponudba zajema material za gradnjo, obloge iz keramike, regionalno tudi iz naravnega kamna in lesa. S svojimi 850 zaposlenimi ustvari podjetje HG COMMERCIALE promet v višini okrog 1,1 mrd. švicarskih frankov.