Skoči na glavno vsebino

Lambda Systeme

Galerie

cantilever racking galvanized
pallet racking
pallet racking
cantilever racking
pallet racking frame protection

več prostora v tretji dimenziji

Madžarski trgovec z gradbenim materialom Lambda Systeme je nadgradil svoje skladiščne zmogljivosti s paletnimi in konzolnimi regali podjetja OHRA. Površine skladišča ni bilo mogoče povečati, zato je podjetje namestilo individualno prilagojene paletne in konzolne regale, s katerimi je izkoristilo višino prostorov za skladiščenje. Tako so ne le povečali skladiščno zmogljivost, temveč tudi zagotovili prostor za natovarjanje tovornih vozil, s čimer so pospešili postopke skladiščenja, omogočili preglednejšo postavitev blaga in izboljšali delovne razmere skladiščnikov.

Podjetje Lambda je bilo ustanovljeno pred 25 leti in se je odtlej razvilo v enega od najpomembnejših trgovcev z gradbenim materialom na Madžarskem. Poleg različnih gradbenih materialov nudi predvsem fasadne sisteme, rešitve za strešne kritine in suho gradnjo ter tehnologije ogrevanja, zračenja in hlajenja. Zaradi vse večjega povpraševanja je bilo treba povečati skladiščne zmogljivosti na obstoječih površinah skladišča. V podjetju Lambda so se odločili, da povečanje zmogljivosti izvedejo v višino.

Z individualno prilagojenimi paletnimi regali podjetja OHRA so lahko zagotovili dodatno skladiščno raven: pet regalnih vrst, dolgih od 10,6 do 12 metrov, z višino stojala 3.580 milimetrov – ki je skorajda enaka višini posameznega nivoja – zagotavlja prostor za izolacijski material, kot sta kamena in steklena volna. Zaradi regalov je prostornino skladišča zdaj mogoče izkoristiti skoraj povsem do stropa. Prehodi, ki so široki 2,2 metra, omogočajo hiter dostop do vseh regalov. Tri dodatne vrste paletnih regalov zagotavljajo dodaten prostor za blago na paletah. 

Za prostorsko varčno skladiščenje dolgega tovora – npr. profilov za suho gradnjo – je podjetje Lambda na zunanjih površinah namestilo še različne pocinkane konzolne regale podjetja OHRA. Stojala so visoka 4.240 oz. 4.840 milimetrov, kar omogoča dober izkoristek obstoječe razpoložljive površine. 

Zaradi vsega naštetega je bilo podjetje Lambda navdušeno nad regalnimi sistemi, ki so prilagojeni strankinim zahtevam in jih odlikuje visoka nosilnost. Vsi nosilni elementi regalnih sistemov OHRA so izdelani iz polnostenskih jeklenih profilov, kar omogoča ozko konstrukcijo z veliko nosilnostjo. Nosilnost posameznih predelkov paletnih regalov, nameščenih v podjetju Lambda, znaša do 22,5 tone, nosilnost posameznih regalnih konzol pa do 450 kilogramov. 

O podjetju Lambda Systeme:

Podjetje Lambda Systeme Kft. je bilo ustanovljeno pred 26 leti, danes pa ima vzpostavljeno mrežo 16 podružnic na Madžarskem in je tako eden vodilnih specializiranih trgovcev za gradbeni material v regiji. Podjetje je že od vsega začetka distributer izolacijskih materialov za visoko gradnjo, suho gradnjo in fasadne sisteme ter izolacijskih materialov za stavbnotehnične napeljave. Ponudbo so v zadnjih letih razširili s še več izdelki, kot so zidni materiali ter sistemi za strešne kritine in dimnike.