Skoči na glavno vsebino

Reyna

Galerija

cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking system

Fabricados Reyna: Skladiščne zmogljivosti so se s konzolnimi regali povečale za 50 odstotkov

Stalna rast podjetja Fabricados Reyna, proizvajalca melaminskih in furnirnih plošč s sedežem v bližini Madrida, je zahtevala povečanje prostora za skladiščenje. Zato je podjetje namestilo okrog 120 tekočih metrov konzolnih regalov OHRA. Regali ponujajo pri višini regala 6.580 milimetrov sedem skladiščnih ravni, tako da je prostor, ki je na voljo v skladišču, optimalno izkoriščen, skladiščna zmogljivost pa povečana za 50 odstotkov. 

Proizvodni program podjetja Fabricados Reyna obsega več kot 30.000 izdelkov, od katerih jih je velika večina na voljo v glavnem skladišču v kraju Cubas de la Sagra. Zgolj melaminske plošče so na voljo v 65 izvedbah, devetih različicah in debelinah med 3 in 40 milimetri na MDF ali aglomeratu. 

Da bi ob rastoči ponudbi izdelkov tudi v prihodnje lahko zagotavljali kratke dobavne roke, je Fabricados Reyna namestil dve regalni vrsti dolžine 36,9 metra in vrsto konzolnih regalov OHRA dolžine 45 metrov. Zahvaljujoč uporabi celostenskih jeklenih profilov za vse nosilne elemente zagotavlja OHRA, sicer vodilni ponudnik konzolnih regalov na evropskem trgu, visoko nosilnost regalov in še zlasti vitko konstrukcijo. S tem omogoča kompaktno skladiščenje na majhni površini. Novi dvostranski konzolni regali, vgrajeni za Fabricados Reyna, zagotavljajo nosilnost 4.200 kilogramov na posamezno stran stojala; vsaka od po višini nastavljivih konzol prenese maso do 700 kilogramov pri dolžini konzole 1.200 milimetrov. 

Ne le, da so se skladiščne zmogljivosti z vgradnjo regalov OHRA povečale za 50 odstotkov, konzolni regali omogočajo tudi neposreden in hiter dostop do različnih plošč. S tem tudi komisioniranje izdelkov v skladišču na podlagi naročil poteka preprosteje in hitreje.

O Fabricados Reyna:

Podjetje Fabricados Reyna, S.A. je bilo ustanovljeno leta 1963 in je specializirano za proizvodnjo, skladiščenje in distribucijo melaminskih ter furnirnih plošč, nudi pa tudi širok izbor robnih trakov. Poleg izdelkov iz kataloga, ki so v skladišču vselej na voljo, ponuja proizvajalec tudi možnost sestave izdelkov po naročilu. Danes zaposluje Fabricados Reyna več kot 60 sodelavcev, distribucijska mreža pa šteje 1.200 prodajnih mest in 19 prodajnih zastopnikov po vsej Španiji.