Skoči na glavno vsebino

thyssenkrupp Materials

Galerija

cantilever racking with inclined arms

cantilever racking with inclined arms
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking with inclined arms
cantilever racking with guiding rails

večja skladiščna zmogljivost, manjše število reklamacij s strani strank

Podjetje thyssenkrupp Materials Hungary, eno vodilnih podjetij za distribucijo jekla, lahkih in barvnih kovin ter umetnih snovi na Madžarskem, je svoje skladišče sodobno opremilo s konzolnimi regali in regali s poševnimi konzolami OHRA. Zahvaljujoč visoki stabilnosti in nosilnosti regalov je lahko podjetje občutno povečalo svoje skladiščne zmogljivosti. Konstrukcija regalov z obesnimi regalnimi konzolami, ki se pri udarcih umaknejo, obenem poskrbi za manj poškodb na regalih in skladiščenem blagu, kar pomeni tudi občutno manj reklamacij s strani strank. 

Podjetje thyssenkrupp je za svoje skladišče s štirimi regalnimi hodniki izbralo konzolne regale OHRA: uporabili so obesne konzole, ki se lahko pri udarcih umaknejo – tako se preprečijo poškodbe na blagu in samih regalih, potrebe po vzdrževanju pa se zmanjšajo na najmanjši možen obseg. Zahvaljujoč konstrukciji iz polnostenskih, toplo valjanih jeklenih profilov regali OHRA zagotavljajo tudi visoko nosilnost. V skladišču podjetja thyssenkrupp Materials so nameščeni šest metrov visoki regali z več kot desetimi skladiščnimi ravnmi. Vsaka od 1.500 milimetrov dolgih konzol ima nosilnost do 1.400 kilogramov. Vodilne tirnice na podpornih stojalih omogočajo uporabo viličarja za ozke prostore, kar pripomore k boljšemu izkoristku površin v skladišču in občutno večji skladiščni zmogljivosti.

V drugem delu skladišča je podjetje OHRA poleg tega vgradilo še sedem vrst svojih regalov s poševnimi konzolami. Tu se s pomočjo žerjava skladiščijo cevi, profili in palični material. Pri tej vrsti regala so regalne konzole izdelane z nagibom 20°. Dolg tovor tako zdrsne v predviden predelek, skladiščenje s pomočjo žerjava pa je bistveno lažje. Tudi pri regalih s poševnimi konzolami so konzole obešene. Regali, ki so nameščeni v skladišču podjetja thyssenkrupp Materials, so visoki 2,5 metra in v sedmih ravneh omogočajo skladiščenje do 6.000 milimetrov dolgega tovora. Nosilnost 500 milimetrov dolgih konzol znaša 800 kilogramov. 

O storitvah podjetja thyssenkrupp Materials:

thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. je vodilno podjetje za distribucijo jekla, lahkih in barvnih kovin ter umetnih snovi na Madžarskem. Podjetje ponuja tudi široko paleto storitev, od znamčenja do razreza. Podjetje thyssenkrupp Materials Hungary je del enote Business Area Materials Services koncerna thyssenkrupp s približno 480 lokacijami v več kot 40 državah in je specializirano za distribucijo, logistiko in storitve, povezane s surovinami in materiali, tehnične storitve in storitve, povezane z upravljanjem skladišč in jeklarn. Podjetje thyssenkrupp je razvejan industrijski konglomerat z izjemnim strokovnim znanjem na področju materialov, ki ponuja vse večjo količino industrijskega blaga in storitev. V skoraj 80 državah je zaposlenih več kot 156.000 ljudi, ki s strastjo in tehnološkim znanjem proizvajajo kakovostne izdelke ter prispevajo k pametnim industrijskim procesom in storitvam za trajnostni napredek. Njihova strokovnost in angažiranost sta osnova za naš uspeh. Podjetje thyssenkrupp je v poslovnem letu 2015/2016 ustvarilo promet v višini približno 39 milijard evrov.