Skoči na glavno vsebino

Skladiščni oder OHRA Ugodna širitev skladiščnih površin

Zahteva za ponudbo  Posvetovanje

Skladiščni odri

Skladiščni odri OHRA povečajo obstoječe skladiščne površine popolnoma brez nadgradnje in predelave. Dodatno površino, ki jo pridobite s skladiščnimi odri, lahko ugodno in vsestransko izkoristite za pisarniške ali delovne površine, proizvodne in razstavne površine ali kot dodatno skladišče.

Skladiščni odri OHRA kot fleksibilna razširitev skladišča

Z uporabo različnih podpornih profilov, prečk in leg (npr. iz polnih jeklenih profilov ali optimiziranih profilov Sigma) lahko vse skladiščne odre OHRA oblikujete prilagojeno različnih zahtevam in obremenitvam. Pri tem je treba upoštevati ovire, kot so: cevi in električna napeljava ter okna in vrata. OHRA lahko brez težav načrtuje in izdela skladiščne odre v višini do 5 nadstropij. Osna mera odrskih podpornikov znaša serijsko od 3,5 do 8,5 m, dovoljena obremenitev pa 250–2.000 kg/m². Večje osne mere in obremenitve načrtujemo za vas skladno s povpraševanjem. Skladiščnim odrom so dodane rešetkaste ali lesene stopnice s privito ograjo z oprijemalom in letvico v višini kolen. Izdajno mesto je prav tako na voljo v različnih različicah in izvedbah. Z oblogo na skladiščnih odrih uporabljamo iverne plošče s prevleko iz umetne mase ali protizdrsne obloge.

Skladiščni odri OHRA – vaše prednosti

  • Optimizacija skladišča s skladiščenjem v dveh ali več nadstropjih
  • Kombinacija skladišča in delovnega prostora na enem mestu, s tem pa krajše poti
  • Močni profili iz jekla omogočajo velik razpon pod odrom
  • Realizirati je mogoče do 5 nadstropij in nosilnost do 2 t/m²
  • Ekonomično optimalno razmerje med ceno in kakovostjo
  • Različne talne obloge
  • Samonosilna konstrukcija

Zahteva za ponudbo


Reference za skladiščne odre

KWS
Kraft Baustoffe
KWS

KWS

Na podlagi razširitve proizvodnih kapacitet za pripravo semen sladkorne pese v Einbecku je strokovnjak za seme KWS SAAT SE & Co. KGaA podjetju OHRA zaupal gradnjo skladišča, v katerem je seme skladiščeno v klimatiziranih razmerah. Paletni regal strokovnjakov za skladiščno tehniko iz Kerpna nudi prostor za pribl. 100 posebnih vsebnikov za seme. Obrat vključuje tudi jekleni gradbeni oder, na katerega je prek prekucnika seme povsem samodejno polnjeno v skladiščne enote. Oder in regal sta v ohišju in tvorita enoto, tako da lahko nagibna postaja do 600 kilogramov težke vsebnike z regalno upravljalno enoto prenese neposredno na mesto na regalu.

K zgodbi o uspehu

Kraft Baustoffe

Kraft Baustoffe

zunanje skladišče vroče cinkano

K zgodbi o uspehu