Skoči na glavno vsebino

Drugi shranjevalni sistemi OHRA Shranjevalni sistemi OHRA po meri: kakovost, prilagodljivost in učinkovitost

Zahtevajte ponudbo

Einfahrregale

OHRA je sinonim za kakovost

Za shranjevalne sisteme OHRA so značilni vrhunska kakovost, prilagodljivost in učinkovitost. Regalni sistemi niso le robustni in vzdržljivi, temveč ponujajo tudi prilagojene rešitve za različne zahteve. Široka paleta izdelkov, od klasičnih in širokih regalov do inovativnih dinamičnih regalnih sistemov, med katerimi kot sodobne shranjevalne sisteme najdemo tudi avtomatizirane shranjevalne sisteme omogoča, optimalen izkoristek razpoložljivega skladiščnega prostora.

Regali s streho

OHRA predstavlja učinkovite shranjevalne sisteme s streho za shranjevanje na prostem, ki ne le povečujejo skladiščne površine regalnega sistema, temveč tudi zagotavljajo optimalno zaščito pred vremenskimi vplivi. Od konzolnih do paletnih regalov so na voljo različne strešne konstrukcije s statičnim izračunom in prilagojene regionalnim zahtevam. Ti regali so idealni za skladiščenje lesa in zagotavljajo, da je blago suho in prezračevano. Prednosti so optimalna izkoriščenost prostora, individualna zasnova, storitve montaže, vključno s strešno kritino, ter uravnoteženo razmerje med ceno in kakovostjo. Sistemi za zaščito pred vremenskimi vplivi, kot so mreže in zložljive zavese, ponujajo dodatno zaščito in jih je mogoče namestiti naknadno. Če imate vprašanja ali želite nezavezujočo ponudbo, vam bo OHRA z veseljem osebno svetovala.

Posvetovanje

Cantilever racking with roof
Cantilever racking system with a monopitch roof
Cantilever racking system with roof

Dinamični regalni sistemi

Dinamični regalni sistemi so modularni ter sodobni shranjevalni sistemi, ki povečujejo skladiščne zmogljivosti in pospešujejo postopek komisioniranja. Čeprav so začetni stroški višji kot pri običajnih regalnih sistemih, lahko dolgoročne ekonomske koristi hitro upravičijo smiselnost naložbe. OHRA ponuja široko paleto dinamičnih regalnih sistemov, vključno s pretočnimi regali za komisioniranje in pretočnimi regali za palete za težke tovore, ki so primerni za različna področja uporabe in finančne zmogljivosti. Prednosti dinamičnih regalnih sistemov OHRA so modularne standardizirane komponente, prilagodljivost skladiščnemu blagu in področju uporabe ter optimizacija potovalnih razdalj in časa komisioniranja.

Pretočni regali za palete so prostorsko varčni in učinkoviti shranjevalni sistemi, ki delujejo po načelu »prvi noter – prvi ven« ter zagotavljajo izjemno izkoriščenost površine z vzpostavitvijo kanalov. Pretočni regali za komisioniranje so še posebej primerni za kartonsko blago ali zaboje, primerne za valjčne transporterje, ter optimizirajo delovne poti in čas komisioniranja po načelu FIFO. Večvrstni regali, znani tudi kot sistemi z vozički, zagotavljajo prostorsko varčno skladiščenje po načelu »zadnji noter – prvi ven« in omogočajo skladiščenje do 6 palet v globino na vozičkih.

Posvetovanje

push-back rack Ohra 03
Order-picking flow racking Ohra 01
Order-picking flow racking Ohra 04
Pallet flow racking Ohra 02
shelving rack 02
shelving rack 04
shelving rack 07

Regal s predelki

Regali s predelki OHRA so učinkoviti shranjevalni sistemi, idealni za shranjevanje majhnih delov in skladiščnega blaga, ki ni shranjeno na paletah. Ti pocinkani vtični regali so sodobni shranjevalni sistemi, sestavljeni brez vijačnih povezav in namenjene predvsem ročnemu odvzemu. Robustne police imajo različne širine in nosilnosti ter so opremljene z več zaščitnimi robovi. Fleksibilno nastavljivi regali so na voljo v višinah 2000, 2500 in 3000 mm, globina regala pa je po želji 400, 500 ali 600 mm, kar pomeni, da gre za izjemno učinkovite shranjevalne sisteme. Posamezne police imajo nosilnost 150, 250 in 330 kg, največja obremenitev na polico pa je 1500 kg. Ti regali so testirani v skladu s smernicami BGR in omogočajo nastavitev višine polic v korakih po 25 mm. Na voljo so tudi kot dvojni regali, kar še dopolnjuje prilagodljivost shranjevalnih sistemov.

Polica

Široki regali

Široki regali se od regalov s policami razlikujejo po tem, da ponujajo ti shranjevalni sistemi večje širine polic in večje nosilnosti. Ti regali imajo vodoravne nosilce, ki so lahko opremljeni z ivernimi ali jeklenimi ploščami. Idealno za lahke, srednje težke, voluminozne ali velike izdelke, kot so tapete, plošče iz pene, embalaža ali kartonske škatle. Široki regali OHRA so prostorni in močni sodobni shranjevalni sistemi s pocinkanimi okvirji in prečnimi nosilci. Višine polic so nastavljive v korakih po 25 mm, širine polic so po želji 1500, 2000 in 2500 mm, globina regala pa 500, 600 ali 800 mm. Z višino regala 2000, 2500 in 3000 ter največjo obremenitvijo 2500 kg so ti

regali res vsestranski in učinkoviti shranjevalni sistemi. Posamezne police lahko prenesejo obremenitev do 500 kg, izbirate pa lahko med policami iz iverne plošče ali pocinkanih jeklenih plošč. 

Široki regali

wide span racking 03
wide span racking 01
wide span racking 04

Zahtevajte individualni posvet še danes Posvetovanje

Posvetovanje

Corrosion protection boat storage

Zaščita pred korozijo OR6000®

OR 6000® je inovativen premazni sistem OHRA, razvit posebej za regalne sisteme, ki so izpostavljeni ekstremnim okoljskim vplivom. Ta sistem zagotavlja vrhunsko zaščito pred korozijo in presega zahteve standarda DIN EN ISO 12944, zlasti v kategoriji CX. Tudi po 6000 urah izpostavljenosti premaz ne kaže znakov utrujenosti. Postopek vključuje fosfatiranje s cinkom, katodno potopno nanašanje (CDC) in do dve plasti praškastega premaza. Popolnoma avtomatiziran postopek zagotavlja izjemne rezultate, približno 50-letno zaščito in širok nabor uporabe v različnih industrijskih sektorjih. Dodatne informacije so na voljo v centru za prenos OHRA. 

Center za prenos

Reference

Maderas Besteiro
Knaus Tabbert
Solvaro
FX Ruch
Investzal
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Konzolni regali OHRA podjetju Maderas Besteiro omogočajo učinkovito skladiščenje lesa dolžine do 13,5 metra, individualno prilagojeni paletni regali z do 15 skladiščnimi ravnmi pa zagotavljajo veliko prostora tudi za raznolike izdelke iz visokotlačnih laminatov (HPL). V primerjavi s prejšnjim talnim skladiščenjem in zastarelimi regali je lahko podjetje Maderas Besteiro na enaki skladiščni površini povečalo svoje skladiščne zmogljivosti za 20 odstotkov, pospešilo postopke skladiščenja in pridobivanja iz skladišča za 30 odstotkov ter zmanjšalo poškodbe skladiščenega blaga za 70 odstotkov.

K zgodbi o uspehu

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, vodilni proizvajalec počitniških vozil v Evropi, je novo skladišče v Jandelsbrunnu za neposredno oskrbo sodobne proizvodnje karoserij opremil s konzolnimi in paletnimi regali podjetja OHRA. To pomeni, da je mogoče učinkovito skladiščiti različne materiale, kot so lepila, koluti aluminija in stekloplastike, paketi iz vezanega lesa, PVC tla, letve iz lesa in poliuretanske pene. Mrežasta dna v paletnih regalih in ponekod tudi v konzolnih regalih omogočajo poleg tega fleksibilno skladiščenje najrazličnejših zabojev oz. paketov ter pripomočkov za nakladanje. Regali so prepričali tudi s svojo visoko nosilnostjo – osem metrov visoki konzolni regali lahko nosijo do 12 ton na stojalo, paletni regali pa imajo nosilnost predelkov do 2,4 tone. OHRA je navdušila tudi zaradi preproste izpolnitve visokih zahtev za protipožarne instalacije: V vsakega od robov stojal sta bili na primer izvrtani dve 80-milimetrski luknji, da je bilo mogoče skozi njiju speljati cevi škropilnega sistema. Ta rešitev se ni le izkazala za posebej varčno s prostorom, temveč so kabli tako tudi dobro zaščiteni pred poškodbami.

K zgodbi o uspehu

Solvaro

Solvaro

Orodja za globoko vlečenje so draga, po meri izdelana orodja, ki so individualno prilagojena vsaki komponenti, ki jo je treba proizvesti. Za shranjevanje dragocenega orodja, ki tehta do sedem ton, je podjetje Solvaro na svoji lokaciji v Szekszárdu na Madžarskem namestila posebne regale podjetja OHRA. Vsak skladiščni predal je mogoče individualno oblikovati glede na velikost orodja. Poleg tega je omogočen neposreden dostop do orodij, ki jih je zato mogoče hitro prepeljati do stiskalnice za globoko vlečenje. Hkrati so orodja za globoko vlečenje zaradi prilagojene konstrukcije regala ves čas zaščitena pred poškodbami.

K zgodbi o uspehu

FX Ruch

FX Ruch

Trgovec z gradbenim materialom FX Ruch je z 22 konzolnimi in paletnimi regali podjetja OHRA popolnoma preuredil svojo prodajalno v Radolfzellu. S skladiščno halo, velikim skladiščem na prostem in prostorom za dostop z vozili imajo zdaj stranke na voljo več izdelkov in hitrejši dostop do njih. Z regali, prilagojenimi za najrazličnejše blago, je podjetje lahko združilo visoko skladiščno zmogljivost z bistveno učinkovitejšimi logističnimi procesi.

 

K zgodbi o uspehu

Investzal

Investzal

Madžarsko podjetje Invesztál je postavilo 19,9 metra dolg paletni regal znamke OHRA za skladiščenje kolutov do teže 5 ton. Regal za težke obremenitve so individualno prilagodili dimenzijam kolutov, shranjenih na paletah. V primerjavi s prejšnjim skladiščenjem – kombinacijo talnega skladiščenja in standardnih regalov – je dostop do kolutov z novimi regali lažji, zanesljivejši in hitrejši. Poleg tega so se poškodbe – delno obarvanih – pocinkanih kolutov zmanjšale.

 

K zgodbi o uspehu